Svajojau - ir radau darbą, dabar noriu daryti karjerą!

Kalėdos - pats puikiausias metas svajoti. Ir ne tik svajoti, bet ir tikėti savo svajonių išsipildymu. Todėl kasmet būnu labai drąsi - svajoju ne apie mažus džiaugsmus, bet apie didelius dalykus. Pernai svajojau rasti svajonių darbą - ir jį radau. Dabar esu tokia laiminga, kad, rodos, net ne dirbu, o visą laiką atostogauju, mėgaujuosi nuostabiausiu laiku.

Šiemet svajoju padaryti karjerą - tapti savarankiškesnė priimant sprendimus, atskleisti savo galimybes, talentus.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Šiemet svajoju padaryti karjerą - tapti savarankiškesnė priimant sprendimus, atskleisti savo galimybes, talentus.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta

Dec 23, 2013, 2:44 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:22 PM

Šiemet svajoju padaryti karjerą - tapti savarankiškesnė priimant sprendimus, atskleisti savo galimybes, talentus, pradžiuginti kolektyvą puikiomis idėjomis ir mūsų veiklos sėkme. Jūs pasakysite - anokia čia ir svajonė, - reikia tik netingėti dirbti.

Bet juk visos svajonės išsipildo ne sėdint sudėjus rankas, o atkakliai dirbant, siekiant savo tikslo. Tik maži vaikai dar tiki stebuklais. Na, o vien darbo kartais taip pat nepakanka - reikia palankių aplinkybių, palankaus vėjo, artimųjų palaikymo.

Štai ir svajoju, kad visa tai gaučiau: kad nesirgtų vaikai, kad kaip ir iki šiol būtume artimi su vyru, kad nekeltų problemų seni tėvai, kad į kolektyvą neįsiterptų koks nors piktavalis intrigų mėgėjas, kad būtų ramybė ir taika, kad visų žmonių širdyse būtų kuo daugiau gerumo ir kuo mažiau pavydo ir pykčio (tokių labai lietuviams būdingų bruožų).

O kai jau visa tai turėsiu, kitoms Kalėdoms sugalvosiu nerealią, fantastišką svajonę... Kol kas ji - paprasta ir žemiška...

Kokia didžiausia jūsų kalėdinė svajonė? Pasidalykite savo istorija, dalyvaukite konkurse ir laimėkite kvepiančią Kalėdų žvakę! Laiškų su jūsų svajonėmis laukiame gruodžio 24 dienos el. paštu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čiaPlačiau apie konkursą skaitykitekonkursas-mano-didziausia-kaledu-svajone.htm#.UqlinFsW0rU"="">konkursas-mano-didziausia-kaledu-svajone.htm#.UqlinFsW0rU"" target="_blank"> čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.