Seserys viena be kitos negali kaip negali be oro

„Mes ne tik sesės, bet ir geriausios, artimiausios draugės (niekas kitas to neatstotų). Negalime viena be kitos kaip augalas negali be oro ir be vandens. Esame skirtingos, bet tuo pačiu ir labai panašios. Mūsų seserystė tęsiasi jau 42 metus, bet būdamos kartu tebejaučiame dvi mažas išdykusias mergaites“, – viena apie kitą sako seserys Inga Čemerienė ir Irma Latvėnienė.

Inga ir Irma tapo serialo „Obelis nuo obels“ ir lrytas.lt paskelbto konkurso 14-os savaitės nugalėtojomis.
Inga ir Irma tapo serialo „Obelis nuo obels“ ir lrytas.lt paskelbto konkurso 14-os savaitės nugalėtojomis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:27 PM

Jos tapo serialo „Obelis nuo obels“ ir lrytas.lt paskelbto konkurso 14-os savaitės konkursai/atsiusk-nuotrauka-ir-laimek-kelione-i-niujorka-14-savaite.htm#.U1dyQPmSwrU"="">konkursai/atsiusk-nuotrauka-ir-laimek-kelione-i-niujorka-14-savaite.htm#.U1dyQPmSwrU"" target="_blank">nugalėtojomis.

Tapę konkurso 14-osios savaitės nugalėtojais Inga ir Irma džiaugsis „Bendraukime“ USB raktais ir kartu su kitų etapų laimėtojais pavasarį susigrums dėl pagrindinio prizo – kelionės į Didžiuoju obuoliu dažnai vadinamą Niujorką.

O visus kitus kviečiame dalyvauti tolesniuose konkurso etapuose! Kiekvieną trečiadienį 20 val. per TV3 žiūrėkite serialą „Obelis nuo obels“, įsidėmėkite raktažodį ir kartu su juo savo ir brolio ar sesers nuotrauką siųskite el. paštu bendraukime@lrytas.lt.

Išsamios žaidimo taisyklės:

1. Žaidime dalyvauti gali tik dvi seserys, du broliai arba brolis su sese, turintys jųdviejų šiltą, smagią ir artimą ryšį įrodančią nuotrauką.

2.Trečiadieniais nuo 20 val. reikia akylai stebėti per TV3 televiziją transliuojamą serialą „Obelis nuo obels“ ir laukti, kol jame pasirodys raktinis žodis, pvz., „obuolys“. Kiekvieną savaitę raktinis žodis bus vis kitoks. Išvydę raktinį žodį, įsiminkite jį. Tai jūsų savaitės kodas.

3. Išrinkite geriausią jūsų santykius su broliu ar seserimi atspindinčią nuotrauką bei brūkštelkite keletą sakinių apie jus siejantį seserišką / brolišką ryšį. Būtinai nurodykite savo vardus, pavardes ir amžių.

4. Laišką su nuotrauka siųskite bendraukime@lrytas.lt į redakciją. Laiško laukelyje „tema“ būtinai nurodykite serialo pavadinimą „Obelis nuo obels“ ir savo savaitės raktinį žodį, kurį aptiksite žiūrėdami serialą.

5. Kiekvieną savaitę konkursinės seserų ir brolių nuotraukos bus publikuojamos portale lrytas.lt, o skaitytojai už jas atiduos savo balsus. Nuotrauka, per savaitę surinkusi daugiausiai balsų, atsidurs žurnalo „Stilius“ puslapiuose kartu su garsių Lietuvos seserų ir brolių istorijomis. Savaitės nugalėtojų laukia specialios dovanos. O svarbiausia - galimybė patekti į finalą, kuriame geriausios sesių ir brolių poros susirungs dėl pagrindinio prizo.

6. Serialo „Obelis nuo obels“ konkurso nugalėtojų laukiantis pagrindinis prizas – nepamirštama kelionė į Didįjį obuolį, niekada nemiegantį svajonių miestą Niujorką! Dėl didžiojo prizo į finalą patekusios seserys ir broliai susikaus pražydus pirmosioms obelims, gegužės mėnesį. Didįjį prizą įsteigė aviabilietų užsakymo sistema „HappyFLY.lt“.

7. Žaidime gali dalyvauti tik pilnamečiai asmenys.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.