Mano lieknėjimo istorija: papasakok ir laimėk konsultaciją!

Išbandėte, regis, visas dietas, tačiau jos nedavė jokių rezultatų? Mėginote sportuoti, tačiau rankos nusviro greičiau nei pagražėjo kūno linijos? Apskritai ima atrodyti, kad jūsų pastangos sulieknėti – tai lyg kova su vėjo malūnais? Papasakokite savo istoriją, dalyvaukite konkurse ir laimėkite profesionalią mitybos ir sporto konsultaciją visiems metams!

Papasakokite savo lieknėjimo istoriją, dalyvaukite konkurse ir laimėkite profesionalią mitybos ir sporto konsultaciją visiems metams!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Papasakokite savo lieknėjimo istoriją, dalyvaukite konkurse ir laimėkite profesionalią mitybos ir sporto konsultaciją visiems metams!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2014, 5:21 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:10 PM

Aprašykite ne tik tai, kaip atrodote ir kokius lieknėjimo būdus iki šiol išbandėte. Būtinai papasakokite ir tai, kodėl ir kaip dabartinė jūsų išvaizda neleidžia jums mėgautis gyvenimu.

Jūsų istorijų, parašytų tvarkinga lietuvių kalba, laukiame iki gegužės 14 dienos el. paštu bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia. Jeigu tik įmanoma, pridėkite ir savo nuotraukų.

Trijų, redakcijos nuomone, įdomiausių istorijų autorių, lauks KILO.LT prizai. I vieta – 399 Lt vertės metų narystė mitybos ir sporto konsultacijoms internetu ir 139 Lt vertės papildų rinkinys deginantiems riebalus. II ir III vietos laimėtojams atiteks 3 mėnesių narystė mitybos ir sporto konsultacijoms.

KILO.LT – tai mitybos ir sporto konsultantas internetu. Tai unikali sistema, kuri kartu su profesionalų komanda padės susikurti norimas kūno linijas. KILO.LT metodai paremti šiuolaikiniu mokslu ir ekspertų asmenine patirtimi. Kaip veikia KILO.LT narystės, galite plačiau skaitykite čia.

Jau publikuotas konkurso istorijas rasite šio teksto kairėje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.