Atspėk, kuri įžymybė atsidūrė odontologo kėdėje ir laimėk prizą

Sveiki ir švytintys dantys suteikia pasitikėjimo savimi, kurio priežasties žmoguje aplinkiniai gali ir nepastebėti, tačiau tikrai pajaus. Laimingas ir pozityvus žmogus atveria visas jo gyvenimo kelyje pasitaikiusias duris. Tokie gebėjimai neįkainojami scenos žvaigždėms, kurioms galioja nerašyta taisyklė – žavėti savo gerbėjus.

„Grožio chirurgija“ specialistai pašalins populiarių šalies garsenybių šypsenų defektus, o internetinės televizijos lrytas.tv žiūrovai kviečiami spėlioti, kieno šypsena buvo tobulinama ir laimėti išskirtinių prizų.
„Grožio chirurgija“ specialistai pašalins populiarių šalies garsenybių šypsenų defektus, o internetinės televizijos lrytas.tv žiūrovai kviečiami spėlioti, kieno šypsena buvo tobulinama ir laimėti išskirtinių prizų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-15 09:48, atnaujinta 2018-01-16 01:24

Naujienų portale lrytas.lt startuoja išskirtinis projektas „Atspėk, kurios žvaigždės šypsena“. Konkurso vaizdo įrašą rasite čia.

Projekto metu klinikos „Grožio chirurgija“ specialistai pašalins populiarių šalies garsenybių šypsenų defektus, o internetinės televizijos lrytas.tv žiūrovai kviečiami spėlioti, kieno šypsena buvo tobulinama ir laimėti išskirtinių prizų.

Patyrę klinikos „Grožio chirurgija“ odontologai yra tobulinę ne vieno Lietuvos šou pasaulio atstovo šypseną. Pavyzdžiui, savo šypseną klinikos specialistams patiki dainininkė Natalija Bunkė, ilgai buvusi reklaminiu „Grožio chirurgijos“ veidu. Vienoje moderniausių klinikų savo dantų priežiūra taip pat rūpinasi Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininkai.

Dabar ir jūs turite galimybę tapti vienu iš tų laimingųjų, prie kurių šypsenų spindesio prisidės klinikos „Grožio chirurgija“ odontologų komanda. Viskas, ką reikia padaryti – atspėti, kuri Lietuvos įžymybė atsidūrė odontologo kėdėje.

Kiekvieną savaitę portale lrytas.lt bus talpinami specialūs video reportažai. Vaizdo įrašuose galėsite ne tik įvertinti įžymybių pokyčius, bet ir pamatyti visą dantų tvarkymo proceso eigą. Tam, kad būtų šiek tiek lengviau atspėti, kam video reportaže dailinama šypsena, klinikos gydytojai pateiks užuominas apie įžymybės veiklą, išskirtinius išvaizdos ar būdo bruožus.

Įminę mįslę, kuriam šou pasaulio atstovui patobulinta šypsena, nepamirškite į laukelius, esančius šalia video siužeto, įrašyti spėjamos žvaigždės vardą bei pavardę ir savo kontaktus – elektroninio pašto adresą ir telefono numerį.

Kiekvieną savaitę vienam iš teisingai atsakiusių atiteks 60 eurų vertės čekis klinikos „Grožio chirurgija“ odontologų paslaugoms įsigyti.

Su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.