Mirusiųjų kalba užrašytas vardas liko moters širdyje

Sapnuoju, kad guliu lovoje, staiga atsimerkiu: matau savo kambarį, daiktus, vaikštinėju po kambarį ir atsisuku į televizorių: jis išjungtas, tuščias ekranas. Jaučiu, kad kambaryje esu ne viena, jaučiu mane traukiančią jėgą televizoriaus link.

Autorė susapnavo pranašišką sapną apie savo nėštumą.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Autorė susapnavo pranašišką sapną apie savo nėštumą.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Largita Jareckaitė

2015-01-15 14:24, atnaujinta 2018-01-16 00:21

Prie jo – permatomi juodi siluetai. Prisistato mirusiaisiais: „Mes atsinešėme kartu su savimi naują sielą iš tamsiųjų vandenų, kuri turi gyventi ir pasiekti tai, ko ji negalėjo praeitame gyvenime, nes netikėtai mirė, ji turi pratęsti savo nebaigtą gyvenimą, padėti ir mylėti tave, kad tau nebūtų vienai liūdna – jos vardas Jurgita“.

Ant televizoriaus ekrano mirusiųjų kalba mačiau užrašytą vardą – Jurgita. Jaučiau tik švelnų dvelksmą, kaip mažas, juodas siluetas įsikūnija į mano pilvą, staiga, pabundu, paliečiu savo pilvą, apsidairau aplinkui – nieko nėra, tik jausmas – nejau nebe viena?! Kitą dieną pasitikrinu – laukiuosi naujos gyvybės! Išnešiojau, pagimdžiau ir auginu viena mylinčią ir karingą dukrytę vardu Aurėja. Vardą parinkau tokį, nes pasirodė gražesnis, nors gyliai širdyje ji visada bus mano Jurgita.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.