Grupės „Pinup Girls“ narė S. Nainė užmigo odontologo kėdėje

„Jei aš, ta, kuri beprotiškai bijo odontologų, sugebėjau užmigti procedūros metu… Vadinasi, šių specialistų dėka net didžiausi bailiai gali įveikti siaubingiausias savo dantų gydymo baimes. Pirmą kartą užmigau viduryje procedūros, pati negaliu atsistebėti“, – įspūdžiais dalinasi projekto „Atspėk, kurios žvaigždės šypsena“ dalyvė Simona Nainė.

S.Nainė.<br>V.Balkūno nuotr.
S.Nainė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2015, 12:24 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 1:20 PM

„Radisto“ Jono Nainio žmona Simona nuo vaikystės paniškai bijo odontologų ir įvairių dantų procedūrų. Tačiau mergina, norėdama pašalinti savo šypsenos trūkumus, sėdo į klinikos „Grožio chirurgija“ specialistų kėdę. Jaunai moteriai vieno koncerto metu buvo tiesiog nuskelta pusė priekinio danties.

S.Nainė ne tik dainuoja, turi savo drabužių liniją, bet yra ir „Eurovizijos“ dainų konkurso nacionalinės atrankos vedėja, tad nepriekaištinga išvaizda jai – vizitinė kortelė. Mergina sako, kad jos šypsena reikalauja dėmesingos priežiūros – taip pat, kaip ir kiekvieno savimi besirūpinančio žmogaus: „Dar tuomet, kai nedainavau grupėje „Pinup Girls“, koncertavau viename klube. Dainavau su keliomis šokėjomis ir viena netyčia su alkūne trenkė man į mikrofoną, kuris atsitrenkė į priekinius dantis. Taip netekau pusės priekinio danties.“

Klinikoje „Grožio chirurgija“ S.Nainei buvo atliktos kelios procedūros, po kurių įžymybės šypsena tapo dar gražesnė, nei buvo anksčiau. „Simonai atlikome profesionalią dantų higieną, kurią kiekvienam pacientui rekomenduojama atlikti kartą metuose. Taip pat, naudojantis naujosiomis technologijomis, jai buvo išbalinti dantys. Ofisinis dantų balinimas šiuo metu labai populiarus tarp tų žmonių, kurie neturi daug laisvo laiko. Taip pat šis būdas yra vienas geriausių tiems, kurių dantys yra jautrūs, nes balinimui naudojamas vos šešių procentų peroksidas“, – pasakojo dantų higienistė Sandra Burčikaitė.

Odontologė Rūta Abloževičienė taip pat prisidėjo prie garsenybės šypsenos. Gydytoja atliko estetinį plombavimą, kurio metu S. Nainei buvo išlyginta dantų asimetrija, likusi po nuskilusio danties. „Simonai atlikome minimalią dantų restauraciją, kuri labiausiai pastebima jai pačiai – to nežinantys aplinkiniai tikriausiai nieko nepastebėtų“, – sako R.Abloževičienė.

Vertindama šypsenos pokyčius S.Nainė patikino, kad nuo šiol šypsosis dar daugiau nei anksčiau: „Esu labai patenkinta rezultatu, man šie pokyčiai išties davė daug, noriu padėkoti dviems puikioms moterims – Rūtai ir Sandrai, kurios, visų pirma, mane sužavėjo savo žmogišku draugiškumu ir rūpesčiu. Tikiuosi, kad jų profesionalumą pamatys daug Lietuvos žmonių.“

Simona Nainė – viena iš projekto „Atspėk, kurios žvaigždės šypsena“ dalyvių. Projekto metu klinikos „Grožio chirurgija“ specialistai pašalins populiarių šalies garsenybių šypsenų defektus, o internetinės televizijos lrytas.tv žiūrovai kas savaitę kviečiami spėlioti, kieno šypsena buvo tobulinama ir laimėti išskirtinių prizų. Daugiau informacijos čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.