Prieš duris išdygęs vyras apstulbino ištekėjusią moterį

Tai įvyko prieš maždaug penkiolika metų. Tuomet laukiausi dukrelės. Aš ir mano vyras turėjome gerą draugą vardu Ramūnas. Visos šventės ir beveik visi savaitgaliai būdavo leidžiami su juo, buvome pažįstami su jo tėvais, artimaisiais ir draugais.

Išlindusi pamačiau stovintį Ramūną kieme, besišypsantį ir sakantį: „Labas, štai ir grįžau.“<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Išlindusi pamačiau stovintį Ramūną kieme, besišypsantį ir sakantį: „Labas, štai ir grįžau.“<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita

Jan 21, 2015, 5:43 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 9:59 AM

Kartą Ramūnas nusprendė išvykti į Angliją padirbėti. Kadangi tuo metu buvo gana sunku patekti į šią šalį, Ramūnas nusprendė, kad bus protingiau, jei griš tik po metų. Taip galės susitaupyti pinigėlių ir net jei jo nebeįleistų atgal į Jungtinę Karalystę, jis jau būtų sukaupęs kažkokį kapitalą. Taip jis ir išvyko.

Praėjo pusmetis. Kaip dabar pamenu, buvo karšta vasara. Vieną naktį susapnavau Ramūną įeinantį pro duris ir sakantį: „Labas, štai ir grįžau.“ Jis šypsojosi, rankose laikė lagaminus. Tik tiek tepamenu iš to sapno, bet jis buvo labai ryškus, lyg tai butu tikrovė.

Ryte pabudus papasakojau viską vyrui. Jis tik nusijuokė ir pasakė, kad Ramūnas dar pusmetį negrįš. Atėjus pietų metui, vyras parvažiuodavo pavalgyti namo. Tik ta diena jis įvažiavęs į kiemą nepakilo laiptais į mūsų butą, o papypsino po langais, kad žvilgtelėčiau pro langą.

Išlindusi pamačiau stovintį Ramūną kieme, besišypsantį ir sakantį: „Labas, štai ir grįžau.“ Aš buvau apstulbus ir netverdama savam kailyje atsakiau: „Aš žinojau, kad tu grįžti!“ Jis buvo labai nustebęs, nes niekas, net jo tėvai nežinojo, kad Ramūnas grįžta. Tai turėjo būti staigmena visiems. Bet tik ne man.

Jūs taip pat galite dalyvauti konkurse  “Ryškiausias tavo gyvenimo sapnas“ ir laimėti Jurgitos Noreikienės romaną „Tikėjimo dugnas“. Skaitykite konkurso sąlygas čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.