Atskleisk savo lieknėjimo paslaptį ir dar patobulink savo figūrą

Kiekviena moteris artėjant vasaros sezonui nori atrodyti stulbinamai. Tačiau užlipus ant svarstyklių ramybės neduoda žiemos paliktos žymės – priaugti nereikalingi kilogramai.

Pasidalykite savo lieknėjimo paslaptimi, papasakokite, kaip jums pavyko atsikratyti papildomų kilogramų, ir siųskite savo išskirtines istorijas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pasidalykite savo lieknėjimo paslaptimi, papasakokite, kaip jums pavyko atsikratyti papildomų kilogramų, ir siųskite savo išskirtines istorijas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2015, 10:00 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 7:41 AM

Kaip greičiau atsikratyti nepageidaujamo svorio?

Galbūt jūs turite savo sėkmės receptą ir norite padėti toms, kurios su maudymosi kostiumėliu nori šią vasarą atrodyti pritrenkiamai?

Pasidalykite savo lieknėjimo paslaptimi, papasakokite, kaip jums pavyko atsikratyti papildomų kilogramų, ir siųskite savo išskirtines istorijas. Geriausių rašinių autorių lauks kilo.lt/"="">kilo.lt/"" target="_blank">Kilo.lt mitybos ir sporto specialistų konsultacijos internetu, kurios padės patobulinti kūno linijas. Taip pat ir naujieji KILO kokteiliai*, padėsiantys kontroliuoti jūsų kūno svorį. 

Konkurse kviečiami dalyvauti asmenys nuo 18 metų. Lauksime jūsų rašinių (teksto apimtis nuo 200 žodžių) ir nuotraukų (kaip atrodė prieš lieknėjimą ir po).

Rašinius ir nuotraukas konkursui siųskite nuo 2015 05 11 iki 2015 06 05 d. imtinai el. paštu bendraukime@lrytas.lt. Siųsdamos nurodykite konkurso pavadinimą „Mano lieknėjimo paslaptis“.

Konkurso laimėtojų lauks šie prizai:

1-oji vieta – KILO kokteilis + 6 mėnesių Kilo.lt narystė

2-oji vieta – KILO kokteilis + 3 mėnesių Kilo.lt narystė 

3-ioji vieta – KILO kokteilis + 1 mėnesio Kilo.lt narystė

Nepamirškite pateikti savo kontaktinio telefono, vardo, pavardės, amžiaus. Taip pat nurodykite, ar sutinkate, kad jūsų vardas, pavardė ir nuotraukos būtų viešai publikuojamos. 

Konkurso nugalėtoją išrinks lrytas.lt redakcija. Su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai.

*KILO kokteilis – tai gardi vakarienė, sukurta kontroliuoti jūsų svorį ir dailinti kūno linijas. Vienoje stiklinėje kokteilio yra visos idealios vakarienės maistinės medžiagos, tačiau mažiau kalorijų! 12 vitaminų ir 10 mineralų palaiko normalią žmogaus organizmo apykaitą, o skaidulos garantuoja sotumą.

Į klausimą, ar gali sveikas maistas būti skanus, atsako 3 klasikiniai pieniškų kokteilių skoniai – šokoladas, bananai ir braškės. KILO kokteilį pasigaminti netrunka net minutės – tiesiog įpilkite lieso pieno arba vandens, įdėkite kaušelį miltelių, gerai suplakite ir mėgaukitės. Patikėkite, dailinti savo kūną dar niekada nebuvo taip skanu!

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.