Lietuvių sirgalių kodas: trispalvė apranga iki pat pirštų galiukų (nuotraukų galerija)

Jei sergu už Lietuvą - tai iki pirštų galiukų! Tai liudija "Bendraukime" paskelbtoje pilietinėje iniciatyvoje "Sergu už Lietuvą" dalyvaujantys sirgaliai. Trispalvė apranga, perukai, aksesuarai ir kiti atributai - sirgdami už olimpiečius sirgaliai pasirūpina viskuo.

Daugiau nuotraukų (1)

"Bendraukime" redakcija

Aug 7, 2012, 1:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:04 PM

Kviečiame ir jus prisijungti prie kampanijos "Sergu už Lietuvą" ir kartu palaikyti bei pagerbti mūsų šalies olimpiečius.

Kad ir kur bebūtumėte – olimpiniame stadione, prieš televizorių savo kambaryje ar bare - fiksuokite, kaip ugningai ir ištikimai palaikote mūsų atletus, ir pasidalinkite savo nuotraukomis su lrytas.lt skaitytojais. Savo nuotraukas iki rugpjūčio 12 d. siųskite adresu bendraukime@lrytas.lt.

Šios pastangos bus įvertintos. Olimpiados pabaigoje iš jūsų nuotraukų sudėliosime pagarbos ir padėkos Lietuvos olimpiečiams mozaiką.

O tris lrytas.lt bičiulių tinkle „Facebook“ ir komisijos išrinktus laiminguosius kartu su Lietuvos tautiniu olimpiniu komitetu pakviesime dalyvauti olimpiečių pagerbimo ceremonijoje. Ten atsidūrę galėsite visų sirgalių vardu padėkoti už nuopelnus Lietuvai.

Mes sergam už Lietuvą. Prisijunk – sirkime kartu!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.