Jaunas vyras dingo kaip į vandenį. Padėkite surasti

Artimieji ir kolegos prašo lrytas.lt skaitytojų pagalbos – surasti dingusį Žilviną Navikonį. 31 metų vyras Vilniuje esančioje darbovietėje nesirodo nuo praėjusio ketvirtadienio ryto, o artimieji paskutinį kartą jį matė penktadienį vakare. Vyro mobilusis telefonas išjungtas, su juo neina susisiekti jokiomis ryšio priemonėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2014, 3:36 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:37 PM

„Jis dingo šeštadienį maždaug pusvalandis po vidurdienio. Maždaug tuo metu palikti paskutiniai jo įrašai kompiuteryje,  taip pat turime informacijos, kad iš bankomato Viršuliškėse išsiėmė 500 litų“, - pasakojo dingusiojo svainis Mindaugas, paaiškinęs, jog Ž.Navikonis sostinėje kartu su broliu nuomojasi būstą. 

„Brolis jį matė penktadienį vakare, o šeštadienį, matyt, dar miegojo, kai brolis išėjo. Grįžęs brolis nerado automobilio kieme. Pasigedo ir palapinės, - sakė Mindaugas. – Iš jo bendradarbių vėliau sužinojome, kad jis darbe nebuvo jau nuo ketvirtadienio ryto. Kol kas neįsivaizduojame, dėl kokių priežasčių jis nėjo į darbą.“

Ar anksčiau pasitaikė, kad Ž.Navikonis kažkur išvyktų niekam nesakęs?

„Savaitgaliui – taip, yra buvę. Jis mėgėjas išvažiuoti į gamtą su draugais. Bet kad nepasirodytų darbe ir būtų visiškai nepasiekiamas – to nėra buvę“, - nerimavo dingusiojo sesers sutuoktinis.

Artimieji pirmadienį kreipėsi į policiją. Pareigūnai nustatė, kad paskutinį kartą iš savo telefono Žilvinas skambino penktadienį vakare savo tėvui. Jam apie savo planus nieko nesakė. Artimieji laukia, kol teismas suteiks policijai leidimą nustatyti vyro telefono buvimo vietą. Tai turėtų įvykti artimiausiomis dienomis. 

Giminaičiai ieško Ž.Navikonio draugų ar pažįstamų, kurie galbūt galėjo išvažiuoti kartu, tačiau kol kas rezultatų nėra.

„Radome vieną draugą, kuriam jis parašė: „Turiu planų aktyviam savaitgaliui, tikiuosi, kad nelis“. Bet kur ir su kuo – neaišku“, - apgailestavo Mindaugas.

Galbūt Žilvinas turėjo nemalonumų darbe?

„Kalbėjome su personalo vadove ir su kolega, su kuriuo jis geriausiai sutarė, bet jie nieko nežino: jis elgėsi labai normaliai, jokių pykčių, atleidimų ir algų mažinimų nebuvo“, – patikino dingusiojo svainis.

Pasak Mindaugo, Ž.Navikonis šiuo metu neturėjo merginos. Arba bent jau niekas nieko apie naujus santykius nežinojo.

 Ž.Navikonis yra 186 cm ūgio, lieknas, svoris – apie 70 kg. Jo plaukai tamsūs, trumpi. Turi dvi tatuiruotes  ant dilbių. Viena vaizduoja raudoną saulę, kita – susipynusias žuvis. 

 Automobilis, kuriuo, manoma, išvažiavo vyras, yra auksinės spalvos „Volvo V40“, numeris EZE 869. 

Jeigu ką nors žinote, prašome kreiptis į policiją arba pranešti lrytas.lt redakcijai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.