Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vaizdas pažinčių svetainėje šokiravo: moterys – be jokios gėdos!

Dauguma žmonių turbūt tikrai gyvenime nori ir svajoja apie tikrą meilę, tikrą šeimą ir tikras vertybes – tokias kaip pasitikėjimas, ištikimybė ir meilė. Tokia meilė, kai tu esi vienintelis tam žmogui ir jis tau. Kai sukuri šeimą ir ta šeima yra tvirta ir nepajudinama kaip senas geras mūras. Kai visada yra bendri planai,savitarpio supratimas.

Nežino, kad po to slapta tie vyrai jas vadina spermos kanalizacija.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nežino, kad po to slapta tie vyrai jas vadina spermos kanalizacija.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jos galvoja, kad jos labai šaunios ir traukia vyrus, ir vadovaujasi principu „svarbu ne kokybė, o kiekybė“, bet jos nežino!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jos galvoja, kad jos labai šaunios ir traukia vyrus, ir vadovaujasi principu „svarbu ne kokybė, o kiekybė“, bet jos nežino!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Eva

Sep 11, 2015, 5:53 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 7:44 AM

Kiekvienas turi savus idealus, kokia turėtų būti moteris arba vyras. Vieniems gal pašėlęs, kitiems gal įdomus, protingas, tretiems graži, išsimokslinusi ir t.t.

Bet dabar norėčiau pasidalinti mintimis apie kiek kitokius žmones – moteris ir vyrus be orumo, be vertybių, kuriems svarbiausia, atsiprašant, gerai pasidulkinti, o jau toks dalykas kaip meilė tai dzin.

Yra tokia pažinčių svetainė (manau, visi žino), kur moterys, švelniai tariant, dalina save vyrams į kairę ir į dešinę. Taip, kalbu apie nimfomanes ir svingeres, nors jas apibūdinti yra kitas geras lietuviškas žodis... 

Daug neatvirausiu, tik pasakysiu, kad teko iš pažįstamų daug ką apie jas girdėti ir dar atsitiktinai pamatyti kelis dalykus... Žinokit, šokiruoja, kokios pigios šiais laikais moterys, kaip tos svingo princesės neturi gėdos.

Joms net kokteilio nereikia, kad leistųsi pakirkinamos – jos rungtyniauja viena su kita, kuri su daugiau vyrų pasikirkins. Jų prarūkytuose ir narkotikų pažymėtuose veiduose atsispindi neviltis.

Jos galvoja, kad jos labai šaunios ir traukia vyrus, ir vadovaujasi principu „svarbu ne kokybė, o kiekybė“, bet jos nežino! Nežino, kad po to slapta tie vyrai jas vadina spermos kanalizacija.

Kas man? Kas man.

O dabar apie vyrus ir kitos rūšies moteris – apie jų žmonas. Nepatikėsit, bet yra tokių žmonų, kurios žino savo vyrų nuotykius ir tai toleruoja! Galit patikėt?..

„Brangusis, kur tu buvai?“

„Ai, brangioji, užtrukau: tvatinau tokią nimfomanę.“

„Puiku, brangusis, eime valgyti vakarienės“. :)

Tai bent! Bet, žinokit, tai reali situacija. Tik klausimas, ar tos nimfomanės svingerės baisesnės, ar žmonos, kurios žino ir toleruoja tai, nes nori neprarasti vyro? Klausimas, kurios turi daugiau orumo?

Manau, kad nei tokios žmonos, nei tokios tapkės neišlošia, o išlošia vyras!

Dabar apie vyrus: sunku protu suvokti, kiek palaidų vyrų atsirado. Mano darbas žurnalistinis, tad teko visokių istorijų vėl išgirsti. Pavyzdžiui, vyras paliko žmoną po 10 metų su vaiku vien dėl to, kad žmona atsisakė užsiiminėti svingerių žaidimais (suprask, pasikviesti moterį ar vyrą į bendrą lovą).

Bendra lova turėtų būti tik dviejų mylimųjų guolis – protingos moterys tai supranta, o stiprūs vyrai irgi. Sakau stiprūs, nes tik silpni, dvasiškai nuskriausti vyrai gali reikalauti tokių dalykų iš savo mylimos moters.

Kitas pavyzdys: vyras turi žmoną, žmona toleruoja jo nuotykius ir net leidžia meilužes namo parsivesti lyg niekur nieko. Tai taip ir norisi paklausti – kur tavo orumas? Kokia čia meilė? Ne, čia ne meilė, čia partnerystė.

Nuotykiai, įvairus seksas – viskas gerai, nesu davatka, bet tokie dalykai žemina. Po tokių nuotykių ne viena moteris suvyto, užgeso ir ne vienas vyras prasigėrė ir baigė dienas prie konteinerio ar morge (nes kai nebėra mylimo žmogaus, nebėra nieko).

Brangieji, nepasiduokite savo silpnybėms, atraskite tikrąjį grožį meilėje.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.