Nesupranta šiuolaikinių moterų: „Kodėl jos save taip žemina?“

Internetas – vėžys, kuris parodo tai, ko be jo mes turbūt nepastebėtume. Tai gilus skverbimasis į smegenis, kiekvienos dienos aiški „privilegija“ lankyti, stebėti, komentuoti, įkelti.. Ir tai neturi stabdžių.

Mergina nesupranta, kodėl „Facebook'e“ moterys žemina save.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Mergina nesupranta, kodėl „Facebook'e“ moterys žemina save.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Mergina nesupranta, kodėl „Facebook'e“ moterys žemina save.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Mergina nesupranta, kodėl „Facebook'e“ moterys žemina save.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ramunė

2017-04-15 11:35, atnaujinta 2017-04-21 15:06

Bet šiuo metu ir aš, serganti tuo pačiu vėžiu, kuris kol kas nenori manęs apleisti, vis stebiu, kaip žmonės praranda moralines vertybes, kaip jie aukoja savo geriausią ir gražiausią laiką, viešina viską be jokių skrupulų.

Tačiau aktualiausia tema šiai dienai yra „live“ transliacijos. Suprantu, kad tai, kaip ir kiti dalykėliai (kurie atsirado staiga, bet taip pat staiga ir išnyko), yra „ant bangos“, bet ar jūs neparodote ir nepasakote per daug?

Asmeniškai aš tai įsijungiu pasižiūrėti vien tam, kad pamatyčiau, kas per žmogus gali taip vaipytis, kalbėti beprasmius dalykus, atsakinėti į klausimus nepažįstamiems asmenims. Stebiu, kaip merginos žemina save, kai aplink jas laksto jų pačių vaikai, o jos tiesiog užsiima tuo, kas šiuo metu yra labai „šustra“.

Ar jūs galite sau leisti prabangą kažkur išeiti, pabūti su draugais be išmaniųjų priemonių, ar tai tiesiog jau prasmegęs reikalas?

Tėveliai, kurie taip drąsiai komentuoja straipsnius ar įvairiose grupėse įsivelia į diskusijas apie jų amžiaus žmonėms tuščias sapaliones, taip pat yra kažkas „wow“. Kokie tėvai, tokie vaikai. Tėvai, kurie nemato, kai jų dukra ar sūnus visą savo laiką praleidžia internete. Jau nekalbu apie mūsų močiutes, kurios taip pat jau puikiai įsisukę į šį reikalą.

Mano mama, niekada nesikurtų jokių „Facebook'ų“, nekomentuotų ir nerašytų nesąmonių apie beprasmius dalykus. Ji yra užsiėmusi jums gal ir nesvarbiais dalykais.

Pirmiausia, ką norėčiau pabrėžti, tai siaurėjantis mąstymas visomis prasmėmis ir saugumo praradimas. Nereikia stebėtis, kad dingsta žmonės, nes dabar mūsų visas gyvenimas yra kaip ant delno. Vietoje to, kad jūs gyvai transliuotumėte savo liūdną rutiną, galbūt geriau pasekite pasaką savo vaikui. Jaunos merginos, paskaitykite knygas, nes jūsų neraštingumas drasko akis.

Vaikinai, be to, kad jau darotės nebepanašūs į vaikinus, gal ir jūs daugiau dėmesio atkreipkit į mokslus, pažaiskit futbolą, kad vėliau nereikėtų vykti į Norvegiją fasuoti žuvies.

Linkiu jums asmeninio gyvenimo ir daugiau žinių!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.