Pažėrė kritikos Lietuvos žvaigždėms: „Tai labai blogas pavyzdys“

Nusprendžiau su jumis pasidalinti vienu savo pastebėjimu. Šiais laikais tapo labai populiaru savo gyvenimo momentus, nuotraukas ar vaizdo įrašus kelti į socialinius tinklus. 

Skaitoja ragina žvaigždes nepamiršti, kad yra pavyzdys savo sekėjams.<br> Lrytas.lt nuotraukos
Skaitoja ragina žvaigždes nepamiršti, kad yra pavyzdys savo sekėjams.<br> Lrytas.lt nuotraukos
Daugiau nuotraukų (1)

Silvija

2019-04-05 16:52, atnaujinta 2019-04-05 17:49

Ypač labai populiari tapo „Instagram“ platforma. Pati naudojuosi šia programėle, seku nemažai žymių žmonių. Tikrai būna įdomių, įspūdingų nuotraukų, smagių reportažų. Man tik užkliuvo vienas dalykas. 

Dažnai kai kurios Lietuvos žvaigždės filmuoja video reportažus važiuodamos automobiliu. Ir, man susidaro toks įspūdis, kad filmuoja ne įstatę telefoną į dėklą, laikiklį, kaip bepavadinsi, o tiesiog laiko telefoną rankoje, sukioja į kairę, į dešinę, bendrauja su šalia sėdinčiais keleiviais, šoka, dainuoja. Dažnai automobilyje sėdi ir vaikai. Iš įkeltų video galima matyti, kad automobilis ne visada stovi vietoje, pasitaiko, kad ir važiuoja. 

Manau, toks žinomų žmonių poelgis ne tik kelia grėsmę jiems patiems, jų keleiviams ir aplinkiniams eismo dalyviams. Tai labai blogas pavyzdys juos sekantiems gerbėjams, tarp kurių yra labai daug jaunų žmonių. 

Labai gražu, kad mūsų žvaigždės užsiima gerais darbais, padeda moterims, turinčioms problemų jas spręsti, skatina kitas moteris daryti savo verslą, kurti grožį, bet nereikėtų pamiršti ir apie tai, kokį pavyzdį jie rodo savo sekėjams.  

Nejaugi Lietuvoje nėra draudžiama naudotis telefonu vairuojant? Keista, kad iki šiol niekas į šią situaciją nesureagavo. 

Vaizdo įrašų prie vairo neretai pastebiu pas Indrę Stonkuvienę, Joną Nainį, pas kitus žinomus žmones, kurių dabar tikrai neprisimenu, bet tai matau gana dažnai.

 

***

„Bendraukime“ susisiekus I. Stonkuviene, tačiau ji nuo komentarų panoro susilaikyti. 

J. Nainys pabrėžė, kad jis visada stengiasi laikytis Kelių eismo taisyklių ir nesifilmuoja sėdėdamas prie vairo. 

„Gal ir pasitaikė koks vienas kartas, bet visada naudojuosi laisvų rankų įranga, telefonas būna priklijuotas prie įdėklo. Esu už saugų vairavimą ir taisyklių laikymąsi be jokių atsikalbinėjimų ir pasiteisinimų.

O jei noriu nuotraukos, tai paprašau mane kieno nors nufotografuoti ar nufilmuoti. Nes žinau, kiek žmonių prie vairo padaro avarijas, visada esu už savo ir kitų saugumą“, – komentavo J. Nainys.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.