Apie antrą dukters nėštumą sužinojusi mama ėmėsi drastiškų priemonių

Mane taip sukrėtė ši naujiena, kad visą savaitę negalėjau sau rasti vietos. Jauna močiutė nužudė dar negimusį savo anūką. Ir kaip jai nesustojo širdis…

 Pirmiausia nėščioji pasisakė mamai.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pirmiausia nėščioji pasisakė mamai.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2019, 6:58 PM

Galvojo, mama apsidžiaugs

Savo elgesį moteris pateisino paprastai. Jos 25 metų dukra jau turi ketverių metukų sūnų, o žentas atrodo nepatikimas, niekada negali žinoti, ką jis iškrės ateityje. Gal pabėgs, palikęs vieną su dviem vaikais.

Jei tik ji būtų man papasakojusi truputi ankščiau, bučiau tikrai atkalbėjusi nuo tokio lemtingo žingsnio. Nes žinau, kaip skausmingai tokie sprendimai atsiliepia ateityje.

Bet sužinojau per vėlai ir dabar dar keli žmonės šiame pasaulyje tapo nelaimingi.

Apie dukros nėštumą mama sužinojo pirmiausiai, nes yra iš tų valdingų mamų kategorijos, kurios nuolat kišasi į savo vaikų gyvenimą ir reikalauja ataskaitos už kiekvieną pragyventą dieną.

Kažkaip giliai širdyje jaučiu, kad mergina, pasidalinusi su mama tokia džiugia naujiena, tikėjosi visai kitokios jos reakcijos nei sulaukė. Ji galvojo, kad mama apsidžiaugs dar vienu anūkėliu. Bet toji sukėlė skandalą. Ji buvo kategoriškai prieš dar vieno vaiko gimdymą, nes manė, kad jis apsunkins visų jų gyvenimus.

Kova pralaimėta

Ir jauna mergina sutiko su mamos sprendimu. Nieko nepasakiusi savo vyrui apie nėštumą paslapčia pasidarė abortą. Gal tai ir nebūtų keista, tūkstančiai moterų juos pasidaro. Tačiau baisiausia vyko prieš tai.

Bijodama, kad dukters vyras nesužinotų apie abortą ir neuždraustų jo daryti, mama, to negimusio vaikelio močiutė, savarankiškai bandė jo atsikratyti. Ji girdė savo dukrą įvairiomis žolelėmis, guldė ją į labai karštą vonią, liepė kelti didelius svorius, norėdama tokiu būdu sukelti dukrai persileidimą.

Negimęs vaikelis priešinosi kaip įmanydamas, tačiau kovą su savo močiute ir mama pralaimėjo...

Nepavykus sukelti persileidimo, merginos mama sumokėjo už abortą, paprašiusi gydytojos nesakyti jos žentui, kokia būtent procedūra daroma dukrai. Vargšas vyras taip ir nesužinojo, kad tuo metu, kai jis lankė savo žmoną su gėlėmis ligoninėje, buvo žudomas jo kūdikis…

Su mama – taškas

Po aborto jauna mergina dar ilgai jautėsi blogai. Nežinau, ar tai aborto pasekmė, ar savigrauža dėl padaryto netinkamo sprendimo, bet sugrįžusi iš ligoninės ji nutraukė visus ryšius su savo mama.

Mama man vėliau skundėsi dėl tokio savo nedovanotino dukters elgesio. Vadino ją nedėkinga išpera, nesuprantančia, kokią didžiulę paslaugą motina jai padarė. Ir nuo kokio, neva, didelio vargo ją išgelbėjo...

Ji, vargšė, taip ir nesuprato, kokią meškos paslaugą padarė savo dukrai, privertusi ją nužudyti savo dar negimusį vaikelį…

Merginos, neklausykite savo mamų. Ne jos turi spręsti, kiek vaikų privalote turėti. Žinokite, gyvybė pasibeldžia į šį pasaulį ne šiaip sau. Ji turi misiją. Tad nežudykite plikomis rankomis savo laimės ir negriaukite savo ateities.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.