Jaunas ir dailus šuo gyvūnų prieglaudoje užsibuvo daugiau nei pusmetį

„SOS gyvūnai“ prieglaudos globotinis – dičkis Bimas (2-3 metų amžiaus) dar sausio mėnesį buvo rastas Nemenčinės miestelyje, greičiausiai išmestas savo senųjų šeimininkų. Niekas nesitikėjo, kad šis išskirtinio grožio, draugiškas šuo liks gyventi prieglaudoje tokį ilgą laiką. Žiūrint į jo linksmas, dideles, dėmėtas ausis, atrodo, kad jos tik ir klausosi, ar nesigirdi to vienintelio šeimininko žingsniai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2012, 4:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:49 PM

Bimas - jaunas, energingas, žaisti mėgstantis šuo. Draugiškas žmonėms, tačiau nesutaria su kitais gyvūnais, todėl turėtų būti vienintelis keturkojis šeimos narys.

Bimas puikiai tiktų gyventi privačioje teritorijoje kur lakstydamas galėtų išlieti visą savo energiją. O, kad pamatytumėt, kaip jis strikinėja! Šokinėja jis ne tik aplodamas atvykėlius, bet ir kviesdamas žaisti. Su kokiu užsidegimu sveikindamasis jis duoda „Labas“!

Šuo kastruotas, skiepytas, jaunas ir žavingas! Ieškote ištikimo šeimos nario? O gal draugo, kurio smagiai dėmėtas ausis pamatę gatvėje pažindintis pultų praeiviai? Bimas jau paskiepytas ir labai laukia naujojo šeimininko.

Bimą, kaip ir kitus „SOS gyvūnai“ globotinius, galite aplankyti prieglaudoje (Minsko pl. 33A) arba daugiau sužinoti paskambinę telefonais: +370 677 34002; +37068339826. Visi jie laukia naujų namų ir atsakingų šeimininkų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.