Ruošiu vaiką į mokyklą: ką galiu pasidaryti pats?

Artėjantys mokslo metai žada ne tik naujus įspūdžius moksleiviams, bet ir rūpesčius juos į mokyklą išleisti turintiems tėveliams. Prekybos centrai vilioja naujomis mokyklinėmis prekėmis, akcijomis ir nuolaidomis, o tėvai skaičiuoja - kiek šiais metais kainuos atžalą išleisti į mokyklą.

Laukiame jūsų patarimų, nuotraukų ir video - jie bus labai naudingi tūkstančiams kitų šiuo metu ruošimosi mokyklai rūpesčiais gyvenančių tėvų. 123rf. nuotr.
Laukiame jūsų patarimų, nuotraukų ir video - jie bus labai naudingi tūkstančiams kitų šiuo metu ruošimosi mokyklai rūpesčiais gyvenančių tėvų. 123rf. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

"Bendraukime" redakcija

Aug 23, 2012, 1:49 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:05 AM

Sveikindama mokinius ir tėvus su artėjančiais mokslo metais „Bendraukime“ redakcija kviečia pasidalinti pasiruošimo mokyklai rūpesčiais ir patarimais - kaip tinkamai, bet nebūtinai brangiai, suruošti vaiką į mokyklą? Ką, užuot pirkus, galima pasigaminti pačiam? Kaip tai padaryti? Kokiomis priemonėmis ir kaip galima atnaujinti senus daiktus? Ką daryti, kad vaikas mokykloje atrodytų originaliai ir jaustųsi išskirtinis?

Laukiame jūsų patarimų, nuotraukų ir video - jie bus labai naudingi tūkstančiams kitų šiuo metu ruošimosi mokyklai rūpesčiais gyvenančių tėvų! Rašykite mums bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.