Bilietų keitimo sistema Vilniuje stringa

Penktadienį, rugpjūčio 31 dieną, tūkstančiai vilniečių iš ryto ketino pasikeisti senuosius mėnesinius transporto bilietus į naująją vilniečio kortelę, kad galėtų jaustis laisvai keliaudami po miestą viešuoju transportu. „Pas mane sistema neveikia, pakeisti jūsų bilieto negaliu“, - sakė spaudos kiosko darbuotoja Kalvarijų gatvėje ne vienam žmogui.

Prie „Susisiekimo paslaugų“ kiosko Gedimino prospekte iš ryto driekėsi eilė norinčiųjų pasikeisti bilietus. Ar pavyko - nežinia.<br>R. Bakys
Prie „Susisiekimo paslaugų“ kiosko Gedimino prospekte iš ryto driekėsi eilė norinčiųjų pasikeisti bilietus. Ar pavyko - nežinia.<br>R. Bakys
Daugiau nuotraukų (1)

Rimantas Bakys

2012-08-31 13:18, atnaujinta 2018-03-17 01:04

Tą patį atsakymą išgirdau ir poroje kitų kioskų arčiau centro. Paskutinės vasaros dienos laukiau specialiai, nes tokią rekomendaciją perskaičiau Vilniaus miesto savivaldybės internetiniame puslapyje. Kiek anksčiau tą patį daryti patarė ir viena kioskininkė.

Nenorėjau prarasti savo rugpjūčio mėnesio bilieto, kuris kainavo 110 litų, todėl ir laukiau paskutinės dienos ir kortelės, patvirtinančios, kad esu tikras vilnietis.

O pasirodo, Vilnius nepasirengęs viešojo transporto revoliucijai, kurios naudą taip šlovina miesto savivaldybės vadovai. Apie tai liudijo ir žmonių vora prie "Susisiekimo paslaugų" kiosko Gedimino prospekte. Kadangi skubėjau į darbą, nutariau nelaukti - kodėl turiu aukoti savo darbo laiką dėl kažkieno darbo broko.

Tikiuosi, kad vėliau reikalai susitvarkys, nes kitaip šita sumaištis gali sugadinti savaitgalio šventę. Na, nebent kurį laiką, kol tvyros chaosas, nedirbs ir kontrolieriai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.