Pasidaryk pats: kaip originaliai aplenkti mokinio knygas?

Pasidalinusi savo patarimais, kaip pasiūti mokinio penalą, šįkart norėčiau papasakoti apie tai, kaip mes su dukra sprendžiame knygų aplankalų problemą. Aplenkti knygas polietileno aplankalais - ir neekologiška, ir nuobodu, ir daugelio kitų mokinių knygos atrodo taip pat.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Giedrienė

2012-09-03 14:29, atnaujinta 2018-03-16 23:58

Todėl vienas įdomiausių darbų rugsėjo pradžioje mums su dukra - kuo įdomesniu popieriumi aplenkti knygas. Tuo tikslu paprastai aplankome kelias parduotuves, kur nusiperkame įvairių raštų dovanų popieriaus. Kiekvieną knygą aplenkiame skirtingu popieriumi. Patikėkite - tokios knygos tikrai traukia akį ir net nuobodžioje pamokoje pakelia nuotaiką! Be to, galite būti tikros, kad jūsų vaikas iš mokyklos parsineš savo knygas, nes jų nesumaišys su kitų vaikų knygomis.

Aišku, popierius greičiau nusidėvi. Tačiau nematau problemos knygą perlenkti dar kartą. Svarbu iš vidinės pusės popierių gerai sutvirtinti lipnia juostele (klijuojant patį popierių, bet ne prie knygos). Kartą esu panaudojusi ir sienų tapetų likučius. Vaizdas buvo tikrai neprastas!

O kokiomis originaliomis mokyklos priemonėmis jūs pradžiuginate savo vaikus? Ką gaminate pačios? Kokių patarimų turite kitoms mamoms? „Bendraukime“ kviečia dalintis savo istorijomis, patarimais ir vaizdais. Jų laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Kaip pasisiūti kuprinę iš seno vyriško švarko? (video)

Pasidaryk pats: kaip pasisiūti penalą?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.