Metant rūkyti svarbu užrašyti savo pasiekimus

Daug metų rūkiau, buvo nemažai bandymų mesti - tiek su knygom, tiek be jų, tačiau mano paskutinis metodas, manau, yra geriausias, kokį tik galėjau sugalvoti, vertinant savo pasiekimus. Mano metodas remiasi tuo, kad sau būtina susigalvoti atspirties tašką, turėti tikslą ir fiksuoti savo pasiekimus. Taip sumasčiau, kad būtina turėti dienoraštį, o dar geriau - viešą blogą, kuriame savo nuomonę galėtų pareikšti ir kiti.

Žmonės, metę rūkyti, teigiamą poveikį mato mėnesį, du mėnesius, šešis mėnesius, o tada pamiršta, kaip blogai buvo rūkyti, ką teko iškentėti metant ir visas geras emocijas, kurias patyrė jau metus rūkyti. Mesti.lt nuotr.
Žmonės, metę rūkyti, teigiamą poveikį mato mėnesį, du mėnesius, šešis mėnesius, o tada pamiršta, kaip blogai buvo rūkyti, ką teko iškentėti metant ir visas geras emocijas, kurias patyrė jau metus rūkyti. Mesti.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Noras

Sep 27, 2012, 5:30 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:50 PM

Taip gimė mano mažas projektėlis https://www.mesti.lt (pačiame viršuje yra naujausi įrašai, todėl skaityti reikia pradėti nuo kito galo). Jame aprašyta, kaip man sekėsi, ką teko patirti, mano kovos su pagundomis ir kiti išgyvenimai. Žmonės, metę rūkyti, teigiamą poveikį mato mėnesį, du mėnesius, šešis mėnesius, o tada pamiršta, kaip blogai buvo rūkyti, ką teko iškentėti metant ir visas geras emocijas, kurias patyrė jau metus rūkyti.

Visas savo emocijas užrašęs, net ir po metų gali paskaityti, ką teko patirti ir save paskatinti neimti cigaretės. Tai buvo lengviausias ir paprasčiausias bandymas mesti rūkyti iš visų mano bandytų būdų, todėl manau, kad ir kitiems gali padėti.

***

Šis tekstas dalyvauja konkurse „Kaip aš mečiau rūkyti“. Jeigu ir jūs atsikratėte šio žalingo įpročio, pasidalinkite savo istorija ir patarimais. Jūsų asmeninių istorijų ir patarimų laukiame iki spalio 14 d. Savo tekstus ir vaizdus siųskite adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Trijų, redakcijos nuomone, labiausiai įkvepiančių istorijų autoriams padovanosime savaitgalio poilsį dviems gamtos apsuptyje esančiame viešbutyje „Belvilis“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.