Kalvarijų turguje apsilankę vilniečiai sulaukė dovanų iš Kalėdų Senelių

Vilniaus Kalvarijų turguje apsilankė netikėti svečiai – būrys Kalėdų Senelių. Jie turgaus lankytojus pakvietė prisijungti prie nuotaikingo šokio ir dovanojo riestainius su prie jų pririštais gerumo patarimais. Tai – jau trečioji aukojimo portalo aukok.lt ir socialinių akcijų organizatorių mission.lt iniciatyvos „Būk geras visus metus“ akcija.  

Kalėdų Seneliai nustebino turgaus lankytojus.<br>"madeinvilnius" nuotr.
Kalėdų Seneliai nustebino turgaus lankytojus.<br>"madeinvilnius" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2012, 1:01 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:40 AM

„Nors to ir nesitikėjome, Kalvarijų turguje buvome sutikti labai maloniai. Žmonės noriai prisijungė prie mūsų improvizuoto šokio, domėjosi, ką čia veikiame ir kodėl. Tai, jog sulaukėme tiek šypsenų ir pažadų tęsti mūsų pradėtą gerumo akciją – yra pats geriausias atlygis, kokio galėtume tikėtis“, – sako viena iš akcijos dalyvių Gintarė Daukantaitė.  

Pasirodymas Kalvarijų turguje – viena iš keturių aukok.lt, mission.lt ir kelių dešimčių savanorių šią savaitę vykdomų socialinių akcijų. Gerumo misijos tikslas – skleisti žinią apie gerų darbų darymo svarbą ir priminti, kad sunkiau gyvenantiems žmonėms pagalba yra reikalinga visus metus.  

Ši netikėta akcija – jau trečioji šią savaitę.  Pirmadienio pavakarę Vilniaus gyventojus ir miesto svečius nudžiugino Kalėdų Senelių pasirodymas Kudirkos aikštėje, antradienį – mimų ir Kalėdų Senelių pasirodymas Vilniaus traukinių stotyje. 

Lapkričio 23d., penktadienį, įvyks Kalėdų Senelių pasirodymas įvairiose viešojo transporto priemonėse.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.