Izraelio programišiai atakavo KTU studentų duomenis

Ištrauka iš duomenų bazės:

Daugiau nuotraukų (1)

Paulius Marčiukaitis

Mar 16, 2013, 10:31 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:42 PM

Ištrauka iš duomenų bazės:

https://karjera.ktu.lt/ Hacked By Hacker sTz & sTz Bar My Facebook: https://www.facebook.com/admin.sTz https://www.facebook.com/groups/lulzsecinternational/ We are israel Hackers.

***

KTU Rinkodaros ir komunikacijos departamentas:

„Kovo 14 d. vėlyvą vakarą nežinomas asmuo ar asmenys įsilaužė į Kauno technologijos universiteto Karjeros centro internetinę svetainę, kurioje registruojasi studentai, ieškantys darbo ar praktikos vietų. Už šios interneto svetainės globos paslaugas yra atsakinga įmonė UAB „WEB Partners“.

Šios įmonės darbuotojai kartu su KTU Informacinių technologijų departamento specialistais deda visas pastangas, kad nustatytų ir pašalintų pažeidimus. Internetinėje erdvėje buvo bandyta paviešinti Karjeros centro internetinėje svetainėje užsiregistravusių studentų pavardes, el. pašto adresus, prisijungimo prie sistemos duomenis, tačiau pastebėjus nusižengimą visa viešinama informacija buvo ištrinta.

Kol kas prisijungimas prie KTU Karjeros centro internetinės svetainės sustabdytas. KTU informacinės sistemos ir duomenų bazės, patalpintos universiteto duomenų centre, yra patikimai apsaugotos ir funkcionuoja normaliai".

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.