Grupė „Pikaso“ neturi laiko atostogoms

Interviu su grupe „Pikaso“ apie tai, ką veikia šiuo metu, naujo nario paieškas, bei kokios turėtų būti įsimintinos atostogos.

„Pikaso“ sako, kad šiuo metu kaip niekad aktyviai koncertuoja.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Pikaso“ sako, kad šiuo metu kaip niekad aktyviai koncertuoja.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Greta Kondrataitė

Jul 12, 2013, 11:12 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:52 AM

– Kuo šiuo metu užsiimate?

Haroldas: Kaip niekada aktyviai koncertuojame. Jau trečią vasarą dirbame kartu, bet tokios užimtos vasaros ir įtempto grafiko dar nebuvo. Tad pagrindinis užsiėmimas yra koncertai. Taip pat daug laiko skiriame naujo grupės nario paieškoms bei paruošiamiesiems darbams rudeniui.

Tomas: Norime savo klausytojams rudenį pateikti daug siurprizų bei staigmenų, iš kurių viena – naujas grupės albumas. Laisvo laiko nedaug, tad, nors vasarą gyvename Klaipėdoje, pasilepinti pajūrio teikiamais malonumais kol kas teko tik simboliškai.

– Kaip ieškote naujo grupės nario?

H.: Kaip jau minėjome, vyksta aktyvios jo paieškos. Galime išduoti tik tiek, kad ryškėja keli aiškūs mūsų favoritai – labai talentingi dainininkai, be abejonės, kas moteriškai grupės gerbėjų daliai svarbu, išvaizdūs bei charizmatiški. Kurį iš jų bepasirinktume, esame įsitikinę – grupė visais atžvilgiais bus dar stipresnė nei bet kada iki šiol.

– Gal artimiausiu metu gerbėjus pradžiuginsite nauja daina?

T.: Be jokios abejonės. Ilgai laukti tikrai nereikės. Ar tenka sulaukti perdėto gerbėjų dėmesio? Gal buvo koks išskirtinis įvykis?

H.: Visko pasitaiko, tačiau to nesureikšminame ir žiūrime į tai kaip į natūralų atoveiksmį to, ką darome.

T.: Kiekvienas atvejis ar įvykis, jei jis yra perdėtas ar neadekvatus, yra išskirtinis, todėl, kaip sako, daug nepasakosim, bet yra ką.

– Kaip manote kokios turi būti įsimintinos atostogos?

H.: Svarbiausia, kad atostogos išvis būtų. Geriausios atostogos yra tada, kai gali išjungti mobilųjį telefoną, „atsijungti“ nuo viso pasaulio, rutinos ir pabūti su sau brangiais žmonėmis.

– Be ko negalėtumėte gyventi?

H.: Negalėčiau gyventi be šeimos, draugų, muzikos, be saldumynų pakankamai sudėtinga būtų... Jei abstrakčiau – sunku būtų gyventi be meilės.

T.: Aš pritariu Haroldui, galbūt saldumynus išmesčiau ir pridėčiau aktyvią veiklą – mėgstu sportą, naujus potyrius. Neįsivaizduoju savęs sėdinčio vienoj vietoj.

– Kas jums yra laimė, sėkmė?

H.: Laimė yra tada, kai jautiesi laisvas, mylimas, mylintis, kai nori ir turi dėl ko gyventi, kai turi šeimą, ištikimų draugų, kai per lietų eini gatve ir žiūrėdamas į balas nesakai: „Fui oras, fui lyja, fui sušlapsiu“, bet nusišypsai ir sakai: „Bet juk kaip balose gražiai atsispindi dangus!“... Ar jaučiuosi laimingas? Šiuo metu tikrai taip.

T.: Aš galbūt apie sėkmę. Su sėkme, mano manymu, yra šiek tiek kitaip. Galbūt sėkmė yra labiau laikinas dalykas. Vieną dieną tau gali sektis labai, kitą dieną būsi nesėkmės draugas. Visada verta žmogui linkėti sėkmės, tačiau reikia nepamiršti, kad sekasi tik tiems, kas tos sėkmės atkakliai siekia. Taip, nieko neveikiantis ir dėl nieko nesistengiantis nevykėlis gali vieną kartą gyvenime (per didelį stebuklą) laimėti aukso puodą, bet tai bus vienintelė sėkmė jo gyvenime. Ir jei toliau taip elgsis, tik pirks loterijos bilietus ir tikėsis sėkmės, tai taps jo didžiausia nesėkme. Manau, kad esam kiekvienas savo sėkmės kalvis.

– Koks jūsų gyvenimo kredo?

T.: Neklysta tik tie, kurie nieko nedaro.

H.: Jei tikiesi pakeisti pasaulį, leisk meilei būti tavo energija. Ar tikite likimu?

H.: Be jokios abejonės. Daug dalykų gyvenime, tikiu, skirta likimo. Ir bent kol kas aš savajam likimui noriu pasakyti ačiū!

T.: Aš irgi tikiu. Tik dar kart pasikartosiu, tikint likimu niekad nereikia nustoti stengtis dėl savęs pačiam. Kas jūsų grupei padeda, kai būna labai sunku?

T.: Kol kas nebuvo tokių momentų labai sunkių. Be abejo, kaip ir kiekviename, kolektyve visko pasitaiko, tačiau esame labai vieningi, gerbiame vieni kitus ir dirbame dėl bendros sėkmės. Nesame uždaryti kalėjime ir bet kada, kai būna sunkiau, galime atsitraukti porai dienų vieni nuo kitų, pailsėti ir vėl kibti į darbus.

H.: Į darbus, be kurių negalime gyventi, kurie teikia daug džiaugsmo, ir tas džiaugsmas užgožia visus iškilusius sunkumus ar kliūtis.

– Palinkėjimas skaitytojams.

T.: Šypsokitės! Džiaukitės vasara! Būkit laimingi! Lauksime koncertuose!

H.: Mažiau pykčio, daugiau pozityvumo ir meilės vieni kitiems. Dažniau sakykite „taip“, negu „ne“. Sėkmės!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.