J. Smoriginas dar turi daug ko pasimokyti iš D. Šamrajaus

Neseniai  teko skaityti keletą kritiškų straipsnių apie Jurijaus Smorigino ir Devido Šamrajaus vedamus vakarus Šventosios klube „Titanikas“. Per savo atostogas ir pačiai teko dalyvauti tokiame šou – ir bent jau aš apie jį susidariau labai gerą nuomonę.

Publika iš tiesų suprato ne kiekvieną J. Smorigino (kairėje) juokelį, tuo tarpu D. Šamrajus scenoje buvo kaip žuvis vandenyje.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Publika iš tiesų suprato ne kiekvieną J. Smorigino (kairėje) juokelį, tuo tarpu D. Šamrajus scenoje buvo kaip žuvis vandenyje.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Greta Kondrataitė

Jul 28, 2013, 3:47 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:34 PM

Žinoma, Jurijui, kaip koncerto vedėjui, dar daug ko reikėtų pasimokyti iš Deivido. Tačiau tai – dvi labai skirtingos asmenybės, gal todėl juos vertinti bendrai sunku.

Jurijus turi savitą stilių ir, kaip pastebėjau, jo nelinkęs keisti. O D. Šamrajus visada pralinksmino publiką. Scena abiems vedėjams nesvetima, tačiau ne visi Jurijaus pokštai buvo priimti labai teigiamai arba gal nebuvo visai suprasti.

Tuo tarpu D. Šamrajus turi patirties, tad jam bendrauti su publika labai lengva, jis visą vakarą buvo linksmas su šypsena veide, publika buvo labai įdomiai įtraukta į vakaro renginį, programa paruošta iki smulkmenų.

Gal per visą vakarą buvo keletas kandžių Jurijaus posakių, bet, priešingai nei teko skaityti viename „Bendraukime“ straipsnių, tikrai nebuvo priešiškai kalbama apie gėjus.

O žmonių susirinko pilna salė, vakaras baigėsi po 12 val., ir visi liko patenkinti. Tiesa, buvo keletas momentų, kai žiūrovai taip įsiaudrino, kad apsaugininkams teko juos raminti. Bet jie į koncertą jau atėjo pavartoję alkoholinių gėrimų, tad nieko stebėtino, jog jie taip elgėsi.

Apibendrinus, vakaras paliko gerą įspūdį ir tikrai verta šį šou aplankyti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.