Ministro D. Barakausko elgesys valgykloje papiktino pavaldinius

Į „Bendraukime“ kreipęsis neprisistatęs Vidaus reikalų ministerijos darbuotojas stebėjosi, kad ministras Dailis Barakauskas ir jo patarėjai vengia bendrauti su paprastais ministerijos darbuotojais ir, skirtingai nei jo pirmtakai, nusprendė pietauti atskirai.

D. Barakauskas stebisi pavaldinių įtarinėjimais ir sako, kad jaučiasi lyg stebimas pro padidinamąjį stiklą.<br>V. Balkūno nuotr.
D. Barakauskas stebisi pavaldinių įtarinėjimais ir sako, kad jaučiasi lyg stebimas pro padidinamąjį stiklą.<br>V. Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 4:10 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:48 AM

„Nuo nepriklausomybės visa ministerijos valdžia pietauja kartu su darbuotojais, tik D. Barakauskas su svita atėję pareikalavo atskiro kambariuko“, – pasipiktino darbuotojas, pradėjęs įtarinėti, kodėl ministro komanda nori valgyti atskirai nuo valdininkų.

Tuo tarpu D. Barakauskas stebisi tokiais įtarinėjimais ir sako, kad jaučiasi lyg stebimas pro padidinamąjį stiklą.

„Tikras cirkas. Tai yra žmonių piktumas – daugiau nieko. Aš daugiausiai pietauju Vyriausybėje. Ministerijos bufetukas yra labai nedidelis, su keliais staliukais. Per pietus būna labai mažai vietos. Todėl kelis kartus pietavau atskiroje šalia valgyklos esančioje patalpoje, buvau ten nusivedęs svečius. Čia kas nori man įkąsti“, – sakė D. Barakauskas.

„Visokių gandų apie save prisiklausiau jau labai daug. Visada atėjus į naują kolektyvą skundus rašo. Tik atėjus į ministeriją kažkas nupirko du dušo kilimėlius. Aš nieko nežinojau, ką buvusi valdžia užsakė. O jie patys atnešė kilimėlį, patys parašė „Lietuvos rytui“, kad ministro nurodymu nupirkti du kilimėliai į dušą. O aš apie juos nieko nežinojau“, – tvirtino ministras.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.