Sukto automobilių prekeivio pasiūlymas – kabliukas kvaileliams

Portalo lrytas.lt skaitytojas rado intriguojantį skelbimą. Jame automobilio „Buick Rendezvous“ pardavėjas Saulius iš Rokiškio siūlo ne tik visureigį, bet ir būdą apgauti kelių policiją bei išvengti techninių apžiūrų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2013, 6:07 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:22 PM

„Būsite visada paslaptingi, nes mašinos numeriai nemūsiški ir niekas nežinos, iš kokios šalies jūs atvykot“, - skelbime rašė pardavėjas.

Per 10 tūkst. litų kainuojantis visureigis turi ir kitą „privalumą“. „Jums nereikės važinėti į tech. apžiūrą ir jūsų nevargins kelyje statomos video kameros, nes nebus aišku į kokią šalį jums siųsti nuotrauką“, - aiškino Saulius.

Anot jo, svarbiausia, jog viskas teisėta.

Jis priduria, kad retas ir neeilinis automobilis atrodo prabangiai, truputėlį iššaukiančiai ir net gąsdinančiai. „Susidomėjusiems ir drąsiems žmonėms daugiau informacijos telefonu“, - kvietė skelbimo autorius.

Vilniaus kriminalinės policijos pirmojo poskyrio viršininkas Andžejaus Jankevičiaus komentaras:

Skelbimas labiau panašus į pokštą. Šitie numeriai visada sukels patrulių bei degalinių operatorių dėmesį. Jį stabdys ant kiekvieno kampo. Kadangi numeriai nelietuviški, policijos pareigūnai mėgins patikrinti, ar automobilis nėra paieškomas.

Lietuvos piliečiai, įsigiję automobilį, privalo registruoti jį savo vardu. Jei pirkėjas neregistruos automobilio savo vardu, joks draudimas jo nedraus.

Galbūt kurį laiką vairuotojas galės ignoruoti greičio matuoklius, bet po kelių kartų policijos pareigūnai atkreips dėmesį ir atkreips patruliuojančiųjų dėmesį. Vieną kartą jį sulaikys ir teks atsakyti už visas padarytas nuodėmes. Tai tik laiko klausimas.

Mes žmonėms nesiūlome susigundyti tokiais skelbimais.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.