Telšių gražuolė V.Rezgytė po konkurso „Mis Lietuva 2013“ savaitę praleido lovoje

Pernai gražiausia Telšių mergina išrinkta Vaiva Rezgytė šiemet dalyvavo grožio konkurse „Mis Lietuva 2013“. Nors atidavė konkursui visas jėgas, mergina nelaimėjo jokio titulo.

Daugiau nuotraukų (1)

Aukseeja

Aug 29, 2013, 11:21 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:34 PM

„Po konkurso jaučiuosi šiek tiek išsekusi, tai atsiliepė sveikatai – jau visą savaitę stipriai sergu“, - pasakojo V.Rezgytė.

Po nesėkmingo pasirodymo „Mis Lietuva 2013“ gražuolė mėgaujasi tėvų ir mylimojo draugija ir svajoja apie būsimus grožio konkursus, kurie, anot telšiškės, yra jos pašaukimas.

- Kaip jautiesi pasibaigus grožio konkursui ,,Mis Lietuva 2013“ ir ką tau davė šis konkursas? Ką planuoji po šio konkurso? - Po konkurso jaučiuosi šiek tiek išsekusi, tai atsiliepė sveikatai – jau visą savaitę stipriai sergu. Bet nepaisant to, vis prisimenu tas geras emocijas ir visą tą nuostabią rutiną ruošiantis konkursui.

Šis konkursas man davė ypač daug patirties, dar didesnio pasitikėjimo savimi, kurio prieš tai maniau, jog turiu labai daug, susipažinau su žinomais dainininkais, dizaineriais ir šou verslo žmonėmis.

Patyriau malonią moterišką konkurenciją tarp konkurso dalyvių.

Po konkurso planuoju visų pirma pailsėti, daug laiko skirti savo artimiesiems, brangiausiems tėveliams, kurie mane visada ir visur palaiko, bei savo mylimam draugui, kuris visą mėnesį laukė sugrįžtant ir visokeriopai sirgo ir džiaugėsi kartu su manimi.

Be to vien „Mis Lietuva 2013“ grožio konkursu manau dar neapsiribosiu ir, jei bus realių galimybių, stengsiuosi pakliūti ir į užsienyje vykstančius grožio konkursus, nes jaučiu, kad tokie konkursai yra mano pašaukimas.

- Ne paslaptis, kad pernai buvai žemaičių išrinkta kaip gražiausia Telšių miesto mergina, pelnei titulą ,,Mis Telšiai 2012“. Šiemet išbandyti save ir „Mis Lietuva 2013“ grožio konkurse. Kas tave pastūmėjo į šį konkursą?

- Taip, 2012-aisiais metais buvau tituluota gražiausia Telšių mergina. Šiuo titulu neapsakomai džiaugiuosi. Tas titulas man ir šiandien yra pats svarbiausias.

Tiesa, vien šiuo titulu neapsiribojau. Norėjau garsinti Telšių miestą, nes jaučiu didžiulę pareigą, kadangi esu žemaičių išrinkta gražuolė, sugalvojau dalyvauti „Mis Lietuva 2013“ grožio konkurse.

Didelį paskatinimą ir rėmimą, gavau iš „Mis Telšiai 2012 “ generalinio direktoriaus Gintaro Sabeckio ir iš „Hatora“ šokių studijos vadovės Mildos Ruginytės. Jie labai prisidėjo prie mano dalyvavimo grožio konkurse.

- Kas tau yra grožis? Kiek laiko kasdien praleidžiate prie veidrodžio?

- Man grožis yra ne tik žmogaus išorė. Grožis – tai visuma, išorės ir vidaus, kai žmogus spinduliuoja nuoširdumu, pasitikėjimu savimi, bei vidine charizma. Prie veidrodžio praleidžiu daugiausiai valandą. Pripažinsiu, nesu iš tų merginų, kurios mėgsta dažytis, aš labiau mėgstu natūralų grožį.

Vykdama į vakarėlį sau leidžiu šiek tiek pasidažyti ir tada jau skiriu dvigubai daugiau laiko, nei įprastai. Myliu save tokią, kokia esu ir manau, kad kosmetikos neturi būti daug, nes ji tik užgožia natūralumą.

- Kokią šalį laikai svajonių šalimi ir kodėl?

- Manau, dauguma užsieniečių man pritartų, kad Lietuva yra viena iš gražiausių šalių, todėl savo svajonių šalį įvardinčiau Lietuvą. Čia yra mano gimtinė, kurioje visada ir norėčiau gyventi. Bet žinoma, norėčiau aplankyti daugumą šalių, susipažinti su jų kultūra, papročiais, istorija.

- Kas tau geriausias patarėjas gyvenime?

- Nuo pat mažų dienų visada ir visur geriausiai pataria, palaiko mane mano tėveliai Jolanta ir Ramūnas Rezgiai bei 3-iais metais jaunesnė mano sesuo Greta Rezgytė. Jie visada paskatina manę imtis to, ko trokšta mano širdis.

- Kaip vertini savo pasirodymą grožio konkurse ,,Mis Lietuva 2013“ ? Ar tikėjaisi laimėti ir kaip manai ar Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė verta buvo karūnos? Jei būtų tavo valia, kurią merginą būtumei karūnavusi ir kodėl?

- Savo pasirodymą vertinu gerai, nes atidaviau visą save, bei, tiesą pasakius, tikėjausi nugalėti. Bet tą vakarą karūna atiteko kitai dalyvei, už kurią aš taip pat nuoširdžiai džiaugiuosi, ir tikiuosi, kad ji galės tinkamai atstovauti Lietuva „Mis Pasaulis“ grožio konkurse. Linkiu didžiulės sėkmės.

Manau, visos buvome vertos karūnos, tad negalėčiau tiksliai pasakyti, kuriai merginai būčiau atidavusi savo balsą, nes visos šiemet dalyvavusios merginos buvome labai stiprios.

- Ne paslaptis, kad pasibaigus konkursui dauguma gražuolių sulaukia įvairių pasiūlymų. Ar pasinaudotumėte tokiu?

- Žinoma, kad ryžčiausi, nes manau, kad iš gyvenimo reikia imti viską, ką jis duoda. O kodėl nepasinaudoti pasiūlymu, kai suteikiama kažkokia galimybė?

- Kas tau yra laimė, o kas prabanga?

- Prabanga, sėkmė ir laimė yra tada, kai aplinkui tave „sukasi“ žmonės, kurie siekia tų pačių tikslų, kurie tave gerbia kaip žmogų ir kurie su tavimi dalinsis savo nuotykiais.

Prabanga ir laimė susiję dalykai.

- Kas tau gyvenime yra svarbiausia ?

- Gyvenime man svarbiausia, kad mane suptų tikri draugai, artimieji, mylimas žmogus šalia. Kad turėčiau užtikrintą gyvenimą, sukurčiau darnią šeimą ir aplink mane tvyrotų tik teigiamos emocijos. O visų svarbiausia, kad Dievas nepagailėtų man sveikatos, ko gyvenime, mano manymu, labiausiai reikia.

- Kokius dalykus vadini tuščiais?

- Tušti dalykai, mano manymu, yra tie, kurie neduoda jokios naudos, nesuteikia jokios prasmės ir neturi jokių rezultatų.

- Kaip išlaikai savo dailias kūno linijas?

- Dailias kūno linijas paveldėjau iš mamos. Esu liekna, sveriu 53 kg, mama taip pat sveria nedaug – vos 56 kg. Tad manau tai mamos nuopelnas.

Valgyti galiu viską, tad nesilaikau jokių dietų. Dažniausiai valgau daug vaisių ir labai mėgstu šviežias salotas, kuria valgyti labai sveika. Bei, žinoma, geriu daug skysčių. Taip pat kūno linijas palaikau sportuodama.

- Kaip geriausiai pailsi?

- Man geriausias būdas pailsėti – žinoti, kad šiandien nereikia niekur skubėti, kad galiu mėgautis ramybe gulint lovoje prie televizoriaus, kadangi tai labai retai man nutinka, tai net toks malonumas man yra poilsis.

O vasarą labiausiai mėgstu ilsėtis prie jūros, kai galiu mėgautis jūros ošimu ir pajūrio smėliu.

- 5 įdomiausi dalykai apie tave?

1. Mano širdies draugas – garsus futbolininkas. 2. Esu užsispyrusi. 3. Labai mėgstu šypsotis. 4. Mėgstu būti pastebėta, išsiskirti iš kitų. 5. Mėgstu šokti.

- Seksualumo paslaptis yra?..

- Seksualumas yra kiekviename iš mūsų ir tik nuo mūsų pačių priklauso, kaip mes jį mokame pateikti. Vieniems seksualumas yra gražios akys, lūpos ar ilgi plaukai, bet, mano nuomone, tai slypi gyliai ir tik nuo mūsų priklauso ar mes norėsime tai parodyti ar ne.

- Keli žodžiai skaitytojams.

- Skaitytojams norėčiau palinkėti pildyti savo svajones ir nenuleisti rankų. Domėkitės jus supančia aplinka, bei skleiskite aplinkiniams tik teigiamas emocijas, tad kuo daugiau šypsokitės ir džiuginkit kitus, juk šypsena nieko nekainuoja! Geros ir gražios jums likusios vasaros!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024