Atšaukti skrydžiai griauna emigrantų planus Kalėdoms

Noriu pasidalyti liūdesiu dėl nebevyksiančių pigių skrydžių iš Norvegijos Olesiundo į Vilnių. Kaip džiaugėmės, kai vasarą pigiai skraidėme iš Norvegijos į Lietuvą ir atgal. Taip pat džiaugėmės iš anksto užsisakę bilietus Kalėdų atostogoms.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika

2013-09-17 12:34, atnaujinta 2018-02-22 03:14

Bendrovė „Wizzair“ nuskaičiavo pinigus ir atsiuntė užsakymo numerius. Buvome ramūs. Tačiau vieną dieną „Facebook“ puslapyje pamačiau, kaip lietuvaičiai piktinasi – skrydžių iš Olesiundo į Vilnių nebelieka, o „Wizzair“ puslapyje apie tai – jokios informacijos. Niekas neatsakė ir į elektroninius laiškus.

Kai susiradusi numerį paskambinau bendrovei, man atsakė, kad gruodžio mėnesį skrydžių iš Olesiundo į Vilnių nebebus, ir pasiūlė man 120 proc. nuolaidą kitam skrydžiui arba grąžinti pinigus.

Aš, žinoma, pasirinkau pinigų grąžinimą. Juos grąžinti pažadėjo per 7 dienas. Kitiems sakė, kad grąžins per 14 dienų.

Taip pat skiriasi ir informacija, nuo kada nebelieka skrydžių – vieniems sako, kad nuo spalio 23 d., kitiems – kad nuo spalio 31 d.

***

Kaip lrytas.lt sakė „Wizzair“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Danielis de Carvalho, skrydžiai iš Olesiundo į Vilnių buvo suplanuoti vasaros sezonui. Jis patvirtino, kad kompanija šiuo metu bando susisiekti su visais bilietus šiuo maršrutu pirkusiais klientais ir siūlo arba grąžinti pinigus, arba 120 proc. nuolaidą skrydžiui kitu maršrutu, kitaip tariant, skrydį už sumą, kuri siekia 120 proc. neįvykusio skrydžio vertės.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.