Skaudi nelaimė nepamokė vairuotojų

Ketvirtadienio avarija Vilniaus Fabijoniškių rajone, kurios metu buvo partrenktas mažametis berniukas, nepamokė vairuotojų. Penktadienį toje pačioje vietoje, kur ir įvyko avarija, ir vėl buvo pavojingai pristatyta automobilių, kurie užstoja vairuotojams perėjos matomumą.

Vairuotojai ir toliau nepaiso reikalavimo statyti automobilius ne arčiau kaip 5 metrai iki perėjos.<br>A.Gurevičiaus nuotr.
Vairuotojai ir toliau nepaiso reikalavimo statyti automobilius ne arčiau kaip 5 metrai iki perėjos.<br>A.Gurevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-15 10:52, atnaujinta 2018-02-20 08:49

Nuotraukomis iš Fabijoniškių pasidalijo „Bendraukime“ skaitytojas Arūnas Gurevičius. „Po vakarykščio eismo įvykio Fabijoniškių gatvėje pastebėjau šio ryto automobilių parkavimo ypatumus. Policijai apie kelių eismo pažeidimą buvo pranešta 08 val. 5 min. Iki 08 val. 52 min. policija pagal iškvietimą dar nebuvo atvykusi. Retoriškai peršasi nuomonė, kad policija skubiai reaguoja tik į sužalojimus ar nužudymus“, – rašė A.Gurevičius.

Manoma, kad ketvirtadienį mažametis berniukas perėjoje buvo partrenktas, nes vairuotojas dėl pakelėje pristatytų automobilių negalėjo pastebėti berniuko.

Pagal kelių eismo taisykles, automobilį galima statyti ne arčiau kaip 5 metrai iki perėjos.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.