Šokas vilnietei: savivaldybės darbuotoja peiliu braukė sau po kaklu

Vilniaus rajono savivaldybėje trečiadienį po pietų apsilankiusi moteris gavo šoką – užsukusi į buhalterės kabinetą ji išvydo moterį, peiliu braukančia sau po kaklu ir popieriuje braižančią kvadratą. Tokio vaizdo išsigandusi savivaldybės lankytoja spruko pro duris ir įbėgo į gretimą kabinetą. Čia ją pasitikę du savivaldybės darbuotojai sakė, kad keistas kolegės elgesys jiems yra žinomas.

Vilniaus rajono savivaldybėje pradėtas tyrimas dėl darbuotojos elgesio su peiliu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vilniaus rajono savivaldybėje pradėtas tyrimas dėl darbuotojos elgesio su peiliu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gabrielė Burbienė

Nov 20, 2013, 4:49 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:23 AM

„Man pasidarė tikrai baisu – tokie dalykai vyksta valstybinėje įstaigoje. Aš išsigandau, kad darbuotoja gali susižeisti save arba užpulti mane“, – paskambinusi į redakciją kalbėjo susijaudinusi moteris, nenorėjusi atskleisti savo tapatybės.

Į Vilniaus rajono savivaldybę moteris trečiadienį pirmą kartą užsuko pietų metu – 311 kabinete ji pamatė darbuotoją I.M., žiūrinčią į sieną. „Paklausiau, ar jūs pietaujate. Ji sušuko, kad pietauja, ir pašokusi užtrenkė duris“, – pasakojo vilnietė.

Po pietų, apie 14 val., vilnietė darkart užsuko į Vilniaus rajono savivaldybę ir vėl užsuko į jai reikalingą 311 kabinetą. „Vaizdas mane šokiravo: moteris po kaklu laikė peilį, braukė jo ašmenis, o kita ranka ant lapo piešė kvadratą. Sutrikau, bet prisistačiau. Užsirašiusi mano vardą ant lapo, ji toliau aplink jį brėžė kvadratą“, – pasakojo skaitytoja.

Anot jos, peilis buvęs medine briauna, o jo ašmenys buvo maždaug sprindžio ilgio. Išsigandusi moteris įpuolė į gretimą kabinetą ir apie tai, ką mačiusi, papasakojo ten buvusiems dviem vyrams.

„Jie uždarė duris ir pasakė, kad 311 kabineto darbuotoja įtartinai elgiasi ne pirmą kartą. Tačiau darbuotoja esą vis pristatanti pažymą, kad yra sveiko proto“, – pasakojo vilnietė.

Moteris stebisi tokiu savivaldybės darbuotojų požiūriu.

„Juk čia valstybinė institucija, nuolat pilna interesantų. Asmeniškai aš pasijaučiau labai nesaugiai“, – kalbėjo skaitytoja.

Vilniaus rajono savivaldybės atstovė ryšiams su visuomene Dorota Levko pripažino iš kitų darbuotojų girdėjusi apie incidentą.

„Gretimų kabinetų darbuotojai patvirtino, kad pas juos buvo įlėkusi moteris ir pasakojo apie mūsų darbuotoją su peiliu“, – lrytas.lt sakė D.Levko.

Pačios buhalterės I.M., kurios elgesys ir išgąsdino savivaldybės lankytoją, po 16 val. darbo vietoje jau nebuvo. Ji esą atsiprašė ir išvyko pas odontologą.

D.Levko tvirtino kalbėjusi su tiesiogine minimos buhalterės vadove. „Priekaištų dėl darbo jai niekas neturi – moteris labai kruopšti, gerai atlieka savo darbą. Tačiau skyriaus vedėja sakė girdėjusi kalbų apie keistą jos elgesį. Savo ruožtu galiu pridurti, kad Personalo skyriuje yra pažyma, jog ši moteris yra sveika.“

Siekiant išsiaiškinti, kas konkrečiai įvyko, savivaldybėje bus pradėtas oficialus tyrimas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.