Padėkite atpažinti: vagilė sugadino studento Kalėdas

Papasakosiu savo istoriją, kuri tikrai nėra ypatinga, tiesiog sunku patikėti, kad atsiranda tokių bjaurių žmonių. Taigi antradienį, Kūčių dieną, po studijų ir darbų susiruošiau iš Vilniaus keliauti į Panevėžį. Pakeliui užsukau užkąsti į „IKI“ parduotuvę, esančią Senajame Ukmergės kelyje, Užubalių kaime. Nusipirkau užkąsti ir, atsiskaitęs kortele, įsidėjau piniginę į kišenę ir pajudėjau mašinos link. Nuėjęs iki mašinos pastebėjau, kad nėra piniginės, greit nubėgau į „IKI“, paklausiau pardavėjos, kuri mane aptarnavo, ar nematė mano piniginės. Ji nurodė kreiptis į parduotuvės apsaugą.

Parduotuvės vaizdo kameros užfiksavo, kad ši moteris pasiėmė studento pamestą piniginę.
Parduotuvės vaizdo kameros užfiksavo, kad ši moteris pasiėmė studento pamestą piniginę.
Daugiau nuotraukų (1)

Jonas Baužas

Dec 27, 2013, 8:56 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:44 PM

Nuėjau iki apsaugos. Apsaugos vyrukai tikrai šaunūs ir mielai atsuko filmuotą medžiagą, kad pažiūrėtume, kur dingo mano piniginė. Pasirodo, ji iškrito iš kišenės netoli išėjimo. Taip pat vaizdo įraše matosi, kad keletas žmonių piniginę tiesiog apėjo, o viena moteris ją pakėlė, apžiūrėjo ir tiesiog išėjo pro duris.

Suprantu, kad tai – mano bėda ir pats esu nevykęs, tačiau gaila piniginėje buvusių dokumentų ir pikta kad yra tokių, tikrąja šio žodžio prasme, bjaurių žmonių. Piniginėje nebuvo nė cento. Tačiau patikrinusi piniginę moteris vis tiek ją pasiėmė ir išėjo. Kam to reikia? Juk ten nieko nėra, išskyrus dokumentus ir banko korteles... Galėjo bent numesti atgal kur buvo. Tačiau ją išsinešė.

Piniginėje buvo visi mano dokumentai: studento pažymėjimas, vairuotojo pažymėjimas, mašinos dokumentai, banko kortelės ir asmens tapatybės kortelė.

Turiu tos moters nuotrauką, gal pamačiusi save lrytas.lt, ji atgaus sąžinę ir netyčia grąžins man piniginę su dokumentais.

J.Baužos kontaktus galite gauti parašę bendraukime@lrytas.lt.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.