Kraupiai atrodančio šaligatvio niekas netvarko jau 20 metų

20 metų - ar per tiek laiko nebuvo surinkta pakankamai mokesčių, vienam šaligatviui sutvarkyti? Tiek laiko gyvename Fabijoniškėse, Gedvydžių gatvės 1-ajame name, ir per tiek laiko nė vienas seniūnas nesugebėjo sutvarkyti prie pat namo esantį šaligatvį, kuris yra labai svarbus šio namo gyventojams. Ypač šiuo metu laiku, kai tenka eiti per purvynus.

Šis šaligatvis netvarkomas jau du dešimtmečius.<br>Vitalijaus nuotr.
Šis šaligatvis netvarkomas jau du dešimtmečius.<br>Vitalijaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vitalijus

Mar 19, 2014, 4:00 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:07 AM

Nieko asmeniško neturiu prieš dabartinį seniūną, todėl net ir neminiu jo vardo. Šis skundas skirtas ir visiems prieš tai buvusiems seniūnams. Gaila, bet Lietuvoje vyrauja toks nerašytas principas: kol nepaskųsi, niekas ir piršto nepajudins.

Šalia esančio namo gyventojai, matyt, pilietiškai aktyvūs, kadangi jų šaligatvį sutvarkė prieš kelerius metus, o mūsų, matyt, laukia, kol kas paskųs, o jeigu nepaskųs - tai ir tvarkyti nereikės.

Seniūnai turėtų suprasti, kad gyventojai norėtų matyti konkrečius atliktus darbus, kadangi mes mokame mokesčius - reikia tikėtis, ne vien valdininkų algoms. Ir gerai būtų, kad darbai būtų atliekami dažniau nei kartą per penkerius metus ar kartą per 20 metų.

Iš kitos pusės, aš suprantu seniūnus: kam stengtis gyventojų gerovei, juk ne jie tave paskiria į šitas pareigas... Tik štai - partijai, kuriai priklauso seniūnai, tai tikrai neturėtų būti geras ženklas per rinkimus.

Pabaigai primenu, kad seniūnai turi pareigybių aprašymus, ir ten aiškiai viskas išdėstyta.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.