„Facebook“ šiurpina Alytaus veterinarijos gydytojos nuotrauka

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta keista Alytaus veterinarijos gydytojos nuotrauka. Vos prieš pusantro mėnesio pradėjusi dirbti Olesia S. nusifotografavo besišypsanti su katino koja. Mergina – žaismingai primerkusi akį, o jos rankoje – kruvina katino letenėlė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2014, 5:36 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:21 AM

Toks dviprasmiškas vaizdas, ėmęs sklisti tinkle „Facebook“, sukėlė audrą. „Jau baigusi universitetą, davusi Hipokrato priesaiką ir diplomą turinti, bei Alytaus gydykloje dirbanti O.S. į savo „Facebook“ profilį kelia štai tokias asmenukes. Humaniškumo nulis“, – piktinosi šią nuotrauką „Bendraukime“ redakcijai atsiuntusi skaitytoja.

„Bendraukime“ susisiekus su Olesia, ši teigė pati nedėjusi nuotraukos į „Facebook“ – ji esą buvusi iš jos pavogta ir išplatinta internete.

Paklausta, kodėl šypsojosi ir fotografavosi kartu su sužalotu katinu, jauna veterinarė aiškino, kad tiesiog labai džiaugėsi išgelbėjusi katino gyvybę.

„Dirbu veterinare dar tik pusantro mėnesio, ir tai pirmas kartas, kai išgelbėju gyvūno gyvybę. Katinas papuolė į lapės spąstus, jam buvo nukirsta koja, prasidėjo gangrena. Teko pašalinti koją. Katinėlio savininkai, pirmadienį atvežę jį į kliniką, manė, kad jis neišgyvens“, – pasakojo Olesia.

Mergina apgailestavo, kad internete klaidingai suprantama jos nuotrauka. „Kažkas net pagalvojo, kad aš pati nupjoviau tą koją...“, – kalbėjo veterinarė.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.