Visaginui švęsti neuždrausi

Perskaičiau straipsniuką, kaip Vilniuje rusakalbiai raginami ignoruoti Rusijos ambasados rengiamus minėjimus. Noriu Jus informuoti, kad vis tik tai - tik ramunėlių žiedai. O štai Visagine net pati merė sveikina karo veteranus, bei žada paramą.

Daugiau nuotraukų (1)

Airida

May 8, 2014, 6:27 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:14 AM

„Šią dieną mes prisimename ir pagerbiame karo veteranų bei jų žuvusių bendražygių pasiaukojimą ir didvyriškumą kovoje už laisvę. Tegul atsiminimai apie tą sunkų, bet didį žygdarbį primena, kad taiką reikia visada saugoti ir puoselėti savo širdyse.

Gerbiami karo dalyviai, nuoširdžiai sveikinu Jus pergalės prieš fašistinę Vokietiją 69-ųjų metinių proga ir linkiu visiems stiprios sveikatos, artimų ir brangių žmonių palaikymo, meilės ir supratimo", - rašoma Visagino merės Dalios Štraupaitės sveikinime, kurį skelbia svetainė visaginas.lt

O štai kitame skelbime rašoma: „Gegužės 8 d. 10.00 val. Visagino kultūros centro (Vilties g. 1) salėje vyks pergalės II Pasauliniame kare 69-ųjų metinių paminėjimas, kurio metu karo dalyviams, jų našlėms ir užnugaryje dirbusiems asmenims (pateikus asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą) bus įteikta parama“.

Apie juostelių prisisegimą galime net nekalbėti, čia jų tiek - kiek tulpių per Kovo 8-ąją.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.