Atnaujinus kelių žymėjimą Žirmūnuose pažeidėjais tampa visi

Atnaujinus Žirmūnų gatvės dalį Vilniuje buvo naujai sužymėtos eismo juostos, tačiau vairuotojai palieka savo automobilius stovėti anksčiau įprastose vietose, tuo tarpu kiti priversti pažeidinėti kelių eismo taisykles, kirsdami ištisinę skiriamąją juostą ir sudarydami avarinę situaciją išvažiuojant į priešpriešinę eismo juostą. Įdomiausia tai, kad šalia esančio policijos komisariato policininkai taip pat sėkmingai kerta skiriamąją juosta, bet nesiima jokių veiksmų.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas

Aug 21, 2014, 1:53 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:06 PM

***

Komentuoja Vilniaus miesto savivaldybės Viešųjų ryšių skyrius:

Žirmūnų gatvėje  ties Žirmūnų ir Verkių gatvių sankryža 2014 m.  buvo atlikti  asfaltavimo ir važiuojamosios dalies ženklinimo atnaujinimo darbai bei patikslinta eismo tvarka (įrengti kelio ženklai Nr. 332 Sustoti draudžiama).

Iš pateikto įrašo  matomi akivaizdūs kelių eismo taisyklių pažeidimai (automobiliai statomi draudimo zonoje).  Pastatyti automobiliai sukelia pavojingas eismo sąlygas ir trukdo viešojo maršrutinio transporto eismui. Tokiais atvejais policijos atstovai gali priimti sprendimą ir priverstinio automobilio nutempimui.

Nesutinkame su pareiškėjo pastebėjimais, kad policija nesiima jokių veiksmų. Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio ir transporto departamento Eismo organizavimo skyriaus duomenimis, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato specializuotos tarnybos vykdo sustiprintą eismo priežiūrą Vilniaus mieste ir pasirengimą rugsėjo 1 d.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.