Girtas kelių „erelis“ spjaudėsi ir siūlė jį lytiškai patenkinti

Socialiniame tinkle „Facebook“ aktyvus pilietis Gediminas Toleikis paviešino vaizdo įrašą, kuriame aiškiai matosi, kaip iš pažiūros neblaivus vyras rugsėjo 1-ąją sėda prie vairo ir dideliu greičiu nuvažiuoja savo automobiliu.

Vyriškis neklausė jį sudrausminti norėjusios kompanijos.<br>Stopkadras
Vyriškis neklausė jį sudrausminti norėjusios kompanijos.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2014, 8:44 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:42 PM

Ši istorija prieš daugiau nei savaitę nutiko Doviluose. Įvykio liudininkas G.Toleikis „Bendraukime“ patikino su kompanija atvykęs pavalgyti į užkandinę. Trijulė pastebėjo gana stipriai išgėrusį vyriškį.

„Atėjęs į užkandinę jis ėmė kabinėtis prie žmonių, tačiau atskubėjęs draugas jį išsivedė, abu įsidėjo į automobilį. Mes išėjome į lauką ir priėjome prie automobilio sudrausminti, kad girtas vyras niekur nevažiuotų. Tačiau šis sėdo prie vairo ir dideliu greičiu išvažiavo“, – pasakoja Gediminas.

Gediminas prieš nuvažiuojant neblaivaus vyro automobiliui spėjo tai užfiksuoti bei paskambinti BPC. Šie sureagavo nedelsdami, vos už kilometro vyriškis buvo sulaikytas. Kompanija nuvažiavo į įvykio vietą, tačiau neblaivus vyras juos pasitiko įžeidinėjimais, siūlė jį lytiškai patenkinti, ėmė spaudytis.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pasak policijos, šis vyras jiems gana gerai žinomas. G.Toleikis tikina, kad jis toliau nekliudomas automobiliui „skraidžioja“ gatvėmis. Laimei, kad tą dieną jo kelyje nepasitaikė vaikų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.