Keistas gerbėjos elgesys perpildė M. Levickio kantrybės taurę

Kaip žinomam vaikinui bendrauti su įkyriomis gerbėjomis? Būti pakančiam bet kokia kaina ar pasielgti radikaliau, kad pagaliau gautum ramybę? Į tokią situaciją pateko garsus muzikantas Martynas Levickis, atakuojamas atkaklios gerbėjos naktinių skambučių ir keistų pasiūlymų.

Muzikantas teigė, jog paviešinti susirašinėjimą su mergina nusprendė tikėdamasis, kad ji susipras ir paliks jį ramybėje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Muzikantas teigė, jog paviešinti susirašinėjimą su mergina nusprendė tikėdamasis, kad ji susipras ir paliks jį ramybėje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Muzikantas teigė, jog paviešinti susirašinėjimą su mergina nusprendė tikėdamasis, kad ji susipras ir paliks jį ramybėje.<br>„Facebook“ nuotr.
Muzikantas teigė, jog paviešinti susirašinėjimą su mergina nusprendė tikėdamasis, kad ji susipras ir paliks jį ramybėje.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-05-23 19:29, atnaujinta 2017-11-26 23:42

„Bendraukime“ sulaukė skaitytojos Ievos laiško, kuri pasipiktino, kad M.Levickis socialiniame tinkle „Facebook“ viešai pažemino merginą.

Akordeono virtuozas paviešino susirašinėjimo su mergina vardu Eglė ištrauką, kur ji prašo jaunuolio sumaketuoti afišą, o Martynas atsako, kad yra bendrovės, kurios teikia tokias paslaugas. Atrodytų, nieko tokio. Tačiau po patalpinta susirašinėjimo ištrauka muzikantas pridūrė: „Iš serijos: do what you want with my body“ (liet. daryk ką nori su mano kūnu).

„Martynas Levickis viešai pasityčiojo iš simpatiją nevykusiai rodančios pažįstamos“, – piktinosi šio įrašo kopiją atsiuntusi skaitytoja.

„Bendraukime“ susisiekė su M.Levickiu. Jis teigė nemanąs, kad pasielgė netinkamai, o minėta mergina jam rašanti dažnai ir įkyriai.

„Mano pasidalinta pokalbio ištrauka nėra pasityčiojimas, – skaitytojos skundą komentavo muzikantas. – Mergina, kuri buvo to pokalbio dalyvė, peržengė visas įmanomas ribas bendraujant su manimi (atkreipsiu dėmesį, kad iki tol tokio pobūdžio žinučių sulaukdavau iš jos daug), todėl, mano asmeniniu suvokimu, tai buvo vienintelis būdas atgrasyti ją nuo tolesnio tokio pobūdžio bendravimo su manimi.

Juolab, kad toji mergina nėra man nepažįstama – ji yra mano buvusios mokytojos auklėtinė. Ir apie šią problemą jau buvau kalbėjęs ir su mokytoja, bandydamas prašyti, kad, esant progai, apie tai jos abi pasikalbėtų.   Dažnai į visokius šios merginos paaugliškus niuansus aš reaguodavau tolerantiškai, tačiau skambučiai vidurnaktį, kvietimai apsilankyti Šiauliuose, daugkartiniai bandymai susitikti Vilniuje dėl neaiškių priežasčių, prašymai paskolinti pinigų internetu ir galiausiai mano paviešintas užklausimas dėl afišos mane žeidžia ir erzina.

Pasidalindamas šio pokalbio ištrauka, aš įvykdžiau prevenciją nuo tolimesnio bendravimo su minėtu žmogumi, kadangi bendravimo motyvai ir pobūdis trukdė mano kasdieniam gyvenimui ir neatitiko mano moralės normų, o žodiniai prašymai netrukdyti iki tol buvo neišgirsti. 

Manau, Lietuvoje patyčių terminas yra įgavęs iškrypusią reikšmę. Šiuo atveju, aš merginos niekaip neišvadinau ir nepažeminau – tik pasidalinau faktu, kaip su manimi ji bendrauja. Iš to jai pačiai ir reikėtų padaryti išvadas.

Kaip ir jūsų skaitytojai reikėtų padaryti išvadas teksto suvokimo srityje ir sprendžiant, kas yra patyčios, užgauliojimas, žeminimas, o kas yra efektyvi prevencija, kritika, faktų pateikimas.“

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.