Vilkaviškio elito vaikai parodė skandalingų linksmybių nuotrauką

Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijos abiturientai, per „Paskutinio skambučio“ šventę su greitosios pagalbos automobiliu pastatę ant blakstienų visą miestą, nesijaučia padarę ką nors blogo. Priešingai – visus, kuriems jų linksmybės nepatiko, vadina siauro akiračio pavyduoliais.

„Taip gali švęsti tik elitinė 4A“, – taip gimnazistė pakomentavo nuotrauką.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
„Taip gali švęsti tik elitinė 4A“, – taip gimnazistė pakomentavo nuotrauką.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Buitkienė

2015-06-01 19:43, atnaujinta 2017-11-25 02:30

„Bendraukime“ skaitytojas Mantas atsiuntė „Facebook“ aptiktą nuotrauką, kurioje užfiksuotas skandalingas praėjusios savaitės įvykis – jo atgarsiai pasiekė ne tik vietinę, bet ir nacionalinę žiniasklaidą.

Nuotrauką, kurioje matoma grupė paauglių prie greitosios pagalbos automobilio, “Facebook“ patalpino „Aušros“ gimnazijos moksleivė. 

„...Nes taip gali švęsti tik elitinė 4A“, – taip gimnazistė pakomentavo nuotrauką.

Primename, kad praėjusią savaitę vilkaviškiečiai sunerimo, kai mieste nuo 6 iki 8 valandos ryto nuolat kaukė greitosios pagalbos sirena. Gyventojai interneto portalui suduvis.lt pranešė, kad matė greitosios medicininės pagalbos automobilį, lydintį 4-5 automobilių koloną, kuria važinėjosi „Paskutinio skambučio“ šventę švenčiantys Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijos abiturientai.

Paaiškėjo, jog tai buvo Vilkaviškio ligoninės greitosios pagalbos automobilis, skirtas ekstra atvejams. Kaip rašė suduvis.lt, Vilkaviškio ligoninės vadovas Linas Blažaitis neslėpė, kad automobilis buvo naudojamas palinksminti jaunimą, nors pacientų vežimas šiuo automobiliu yra mokamas.

Suduvis.lt įžvelgė galimą savivaldžiavimą, mat, jų žiniomis, tarp šių metų „Aušros“ gimnazijos abiturientų – ir Vilkaviškio rajono savivaldybės mero Algirdo Neiberkos sūnus.  

Prie „Facebook“ patalpintos nuotraukos komentatoriai drąsino skandalą sukėlusius moksleivius ir ragino į kritiką nekreipti dėmesio.

„Šaunuoliai. Tokios šventės būna tik kartą gyvenime. Todėl jas reikia švęsti taip, kad net kiti prisimintų“, – rašė sutuoktiniai Laimis ir Valė.

„Gaila, kad kai kurie žmonės apakinti pavydo ir  toliau savo kiemo nieko nematę pradeda piktai kalbėti“, – komentavo ir nuotrauką patalpinusi gimnazistė.

Pavidas juos visus suvalgis“, – guodė ją Edgaras.

Ar tik sutapimas, kad prie „Facebook“ paskelbtos nuotraukos komentarą paliko ir Vilkaviškio savivaldybės darbuotoja Rasa Širvienė?

„Šaunuoliai, jaunimas, nepasiduokit piktų pavyduolių provokacijoms“, – rašė Bendrojo skyriaus vyriausioji specialistė – tokios jos pareigos nurodomos Vilkaviškio savivaldybės interneto svetainėje. 

Nuotraukoje, kurioje abiturientai įsiamžino prie greitosios pagalbos automobilio, matyti ir 4A klasės auklėtoja – fizikos mokytoja Irena Skamarakienė. Kai „Bendraukime“ susisiekė su mokytoja ir paprašė pakomentuoti, kodėl jos klasė pasirinko tokią keistą pasilinksminimo formą, pedagogė atsisakė kalbėti ir skubiai ištarė „viso labo“.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.