Tėtis norėjo išsimaudyti su dukra – buvo paverstas nusikaltėliu

Vasarą prie vandens telkinių traukiančius poilsiautojus neretai pasitinka ne tik įspėjamieji ženklai ir užtvaros, bet tokius „nusikaltėlius“ gaudo ir įpykę privačių valdų savininkai.

Vyras norėjo tik išsimaudyti su vaiku, tačiau buvo išvyti.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vyras norėjo tik išsimaudyti su vaiku, tačiau buvo išvyti.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Grigiškių gyventoją nustebino draudimas maudytis.<br>D. Umbraso nuotr.
Grigiškių gyventoją nustebino draudimas maudytis.<br>D. Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Indrė

Jun 16, 2015, 11:55 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 4:52 AM

Apie itin nemalonią padėtį, į kurią pateko kartu su keturmete dukra ežere prie Grigiškių nusprendęs išsimaudyti Mykolas M., vyras papasakojo ir naujienų portalo Lrytas.lt redakcijai.

„Sekmadienio pavakarę su dukra dviračiu nuvažiavau prie ežero išsimaudyti. Važiavau į vietą, kurią žinojau nuo vaikystės. Atvažiavus į vietą mus pasitiko užrašas „Namų valda. Neužstatyti vartų“, bet prie šių vartų buvo išmintas takelis, kuris vedė prie ežero“, – pasakojo Mykolas M. ir pridūrė, kad prie vandens telkinio jis rado daugiau besiilsinčių žmonių.

Ant žolės nieko tiesti negalima

„Atėjome takeliu, kuris vinguriavo palei ežero pakrantę. Pasisveikinau su ten buvusiais vietiniais žmonėmis ir paklausiau, ar galima išsimaudyti, šie iš karto atsakė, kad galima. Nukėliau dukrą nuo dviračio sėdynės ir norėjau perrengti. Iš kuprinės išsiėmiau patiesalą, nenorėjau, kad vaikas susipurvintų, tad skubėjau jį patiesti ant žolės. Staiga išgirdau moterį šaukiant, kad nieko tiesti negalima ir privalome tuojau pat išvažiuoti“, – pasakojo pašnekovas.

Moteris priėjo arčiau ir pradėjo šaukti, kad toje vietoje negalima nieko kloti. „Aš jai paaiškinau, jog neketiname čia gulėti, tik perrengsiu dukrą. Ji pripuolė ir pradėjo rėkti, kad negalime pasilikti pakrantėje. Man pasidarė labai nesmagu, dukra pradėjo bijoti, man teko ją raminti. Moteris akivaizdžiai norėjo mus išvyti“, – pasakojo vyras. 

Nuostolių pridarė šuo

Paskui vietos žmonės vyrui dar kartą paaiškino, kad maudytis šioje ežero pakrantėje galima tik tada, kai ateini takeliu palei ežerą.

„Ji šaukė, kad tai ne dviračių takas, ir mes mindome žolę. Mane ištiko šokas, su manimi buvo mažas vaikas. Gal aš neteisus, bet tikrai nemindėme jokios žolės ir ėjome tik takeliu“, – pasakojo vyriškis.

Mykolas M. pokalbio pabaigoje dar prisiminė, kad įpykusios moters šuo pastvėrė pripučiamą vaiko maudynių apsaugą ir ją pradūrė, bet paprašyta atlyginti nuostolius moteris nė girdėti nenorėjo ir pareiškė, kad tai ne jos problema.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.