Skandalas televizijoje: apsaugos poste – galimai nuo alkoholio apsvaigę darbuotojai

Šeštadienio popietę naujienų portalą Lrytas.lt pasiekė informacija, jog LRT televizijoje, esančioje S. Konarskio g. 49, dirba galimai nuo alkoholio apsvaigę žmonės.

Skaitytojo nuotr.
Skaitytojo nuotr.
Skaitytojo nuotr.
Skaitytojo nuotr.
Skaitytojo nuotr.
Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 28, 2017, 4:21 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 6:48 AM

Televizijoje esantys žmonės pasakojo, kad pamatę tokį vaizdą skubiai paskambino į „Ekskomisarų biuro“ dispečerinę ir pranešė apie miegančią girtą moterį ir saugos poste sėdintį sunkiai aplinkoje besiorientuojantį asmenį.

Jie akimirksniu sureagavo, atvyko ir padėkojo už tai, kad buvo atsakingai sureaguota.

Skaitytojai, užfiksavę galimai neblaivius asmenis darbo vietoje vėliau sakė, kad pažadinta moteris verkė dėl tokio savo poelgio.

Naujienų portalui Lrytas.lt susisiekus su „Ekskomisarų biuro“ komunikacijos skyriumi, šie patvirtino gavę informaciją apie incidentą televizijoje.

„Gavome informaciją, kad galimai neblaivūs žmonės dirba savo postuose. Šiandien jie yra nušalinti nuo darbo, netrukus pradėsime vidinį tyrimą. Paaiškėjus, kad darbuotojai buvo tikrai neblaivūs, imsimės atitinkamų priemonių“, – kalbėjo „Ekskomisarų biuro“ komunikacijos vadovas Vilius Makauskas.

LRT spaudos atstovė Virginija Bunevičiūtė teigė pirmą kartą išgirdusi apie tokį incidentą. „Nuo rudens samdome šią įmonę ir niekada nėra buvę jokių problemų. Tai pirmas atvejis ir jūs mane labai nustebinote. Mes visada pasitikėjome darbuotojais, jie visada savo pareigą atlikdavo nepriekaištingai. Labai tikiuosi, kad situacija bus tinkamai išspręsta“, – sakė V.Bunevičiūtė.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.