Perkantiems namą - dovanų automobilis „Rolls-Royce“

Trąšų magnatui 61 metų Alexanderiui Rovtui priklausantis įspūdingas šešių aukštų namas stovi prestižiniame Aukštutinio Istsaido rajone Niujorke. Nekilnojamojo turto kainos šiame rajone yra vienos aukščiausių JAV. Už 25 milijonus JAV dolerių (62 mln. litų) įsigijusieji būstą dovanų gaus „Rolls-Royce Phantom“.

Šešių aukštų namas stovi prestižiniame Aukštutinio Istsaido rajone Niujorke, ten nekilnojamojo turto kainos yra vienos aukščiausių JAV.<br>„Douglas Elliman Real Estate“ nuotr.
Šešių aukštų namas stovi prestižiniame Aukštutinio Istsaido rajone Niujorke, ten nekilnojamojo turto kainos yra vienos aukščiausių JAV.<br>„Douglas Elliman Real Estate“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 10:41 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:27 AM

Būstą, kurio bendras plotas yra apie per 1006 kv. metrų, pardavinėja nekilnojamojo turto pardavimo grupė „Douglas Elliman Real Estate“, vadovaujama nė trisdešimties metų nesulaukusių brolių Talo ir Oreni Alexanderių.

Kaip portalui „Business Insider“ prisipažino T.Alexanderis, automobilį prie būsto pridėti nusprendė ne jo savininkas, bet nekilnojamojo turto brokeriai. Automobiliu siekiama atkreipti dėmesį į tai, kad būstas yra su privačiu garažu, kas Manhatane yra gana reta. Kartu tikimasi, kad toks priedas prie būsto pritrauks pirkėjų iš Azijos.

„Šį būstą turėtų įvertinti pirkėjai iš Kinijos arba Vidurio Rytų. Mes žinome, kad pirkėjams iš šių kraštų „Phantom“ yra patrauklus automobilis“, – teigė T.Alexanderis.

Parduodamas milijardieriaus būstas yra priskiriamas prie vieno iš didesnių Niujorke. Jis yra šešių aukštų, kuriuos jungia puošnūs laiptai ir liftas.

Iš viso būste yra penkiolika kambarių, kurių kiekvienas dekoruotas sodriomis spalvomis. Čia yra penki miegamieji, aštuoni vonios kambariai ir privati kino salė. Po neseniai baigto penkerius metus trukusio atnaujinimo rūsyje buvo įrengtas baseinas ir didžiulė sūkurinė vonia.

Būstui priklauso penkios atviros lauko erdvės, įskaitant stogo terasą. Pro langus ir nuo terasos atsiveria nuostabūs vaizdai į Manhataną.

Tai – ne vienintelis tiek dydžiu, tiek ir kaina įspūdingas nekilnojamojo turto objektas, pastaruoju metu pardavinėjamas Niujorke. Neseniai tie patys nekilnojamojo turto pardavėjai pasirašė sutartį su Kataru dėl rūmų, kuriuose šiuo metu veikia meno galerija, pardavimo.

Jeigu pardavimo sandoris bus sėkmingas, šie rūmai bus parduoti už rekordinę 100 milijonų JAV dolerių (beveik 250 mln. litų) sumą.

Patinka straipsnis? Apsilankykite mūsų „Facebook“ paskyroje ir pasidalinkite su draugais. 

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.