24 metų dainininkė įsigijo 50 milijonų litų vertės apartamentus

Šlovės spinduliuose besimaudančiai atlikėjai Taylor Swift dar tik 24-eri, tačiau jos turtas jau dabar vertinamas daugiau nei  200 mln. JAV dolerių. Nenuostabu, kad kantri muzikos žvaigždė gali sau leisti viską ko tik geidžia širdis. O šį kartą T.Swift užsigeidė nekuklių - 20 mln. JAV dolerių  (50 mln. litų) kainuojančių - apartamentų.

Į prabangius apartamentus gabenami baldai, kuriuos išsirinko T. Swift.<br>AOP nuotr.
Į prabangius apartamentus gabenami baldai, kuriuos išsirinko T. Swift.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2014, 1:26 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:56 PM

Šviesiaplaukė atlikėja paslapčia įsigijo prabangius „Žiedų valdovo“ trilogijos režisieriaus Peterio Jacksono apartamentus Niujorko Traibekos („TriBeCa“) rajone.

Pastaruoju metu dainininkė buvo pastebėta dažnai varstanti ištaigingo pastato, kuriame dar neseniai gyveno P.Jacksonas, duris.

Iš Naujosios Zelandijos kilęs P.Jacksonas apartamentus įsigijo dar 2008 metais už daugiau nei 17 mln. JAV dolerių.

Tiesa, įsigijo jis net 2 butus, tačiau pritrūkęs erdvės nusprendė nugriauti butus skiriančias sienas. Rezultatas pranoko lūkesčius – dvigubai didesniuose apartamentuose dabar yra 10 miegamųjų ir net 9 vonios kambariai.

Praėjusiais metais abu butai buvo įvardyti kaip vienas objektas ir rinkai pasiūlyti už 20 mln. JAV dolerių. Tačiau neatsiradus potencialių klientų apartamentai vėl buvo padalyti į du atskirus butus, vieno kurių vertė 14,85 mln., o kito – 5,1 mln. JAV dolerių.

Dabar P.Jacksonui pasisekė – savo namus jis už 19,95 mln. JAV dolerių sėkmingai pardavė žaviajai T.Swift.

Hito „I Knew You Were Trouble“ atlikėja naujų namų ėmė ieškoti dar sausio mėnesį. O dabar į Traibekos rajone esantį pastatą, kuriame taip pat gyvena ir dizainerės Mary Kate ir Ashley Olsen, jau šią savaitę krovėjai vežė išties prabangius baldus.

Tai toli gražu ne pirmas itin brangus atlikėjos pirkinys. 2012 metais, sumokėjusi 11 mln. JAV dolerių grynaisiais, T.Swift įsigijo didžiulį namą Rod Ailande. Tai buvo jau ketvirti namai atlikėjos nekilnojamojo turto sąraše.

Parengė Kristina Solomnikova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.