Amžiaus tuoktuvės - įspūdingo grožio pilyje

Reperis Kanye Westas ir realybės šou žvaigždė Kim Kardashian intensyviai ruošiasi savo tuoktuvėms, kurios turėtų įvykti gegužės 24 dieną. Kaip pranešama, įžymybių pora ketina susituokti Prancūzijoje.

Reperis K. Westas ir realybės šou žvaigždė K.Kardashian ketina susituokti Prancūzijoje, netoli Paryžiaus esančioje „Chateau Louis XIV“ pilyje.<br>AOP nuotr.
Reperis K. Westas ir realybės šou žvaigždė K.Kardashian ketina susituokti Prancūzijoje, netoli Paryžiaus esančioje „Chateau Louis XIV“ pilyje.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2014, 10:05 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:49 PM

Šią savaitę jie apžiūrinėjo „Chateau Louis XIV“ pilį, kuri yra už maždaug 22 km nuo Paryžiaus ir kai kurios naujienų agentūros teigia, kad kaip tik čia garsenybių pora ir ketina susituokti.

Žinoma, Kim ir Kayne laiko paslaptyje galimą savo vestuvių vietą. Kur jie tuoksis, nežino netgi Kim šeima.

Pilis „Chateau Louis XIV“ buvo pradėta statyti 2008, o pabaigta 2011 metais. Ją pastatyti nusprendė prancūzų verslininkas Emad Khashoggi, kurį įkvėpė XVII amžiaus architektūra ir jis negailėjo pinigų tam, kad jo pastatyta pilis visiškai atitiktų anų laikų stilių.

Nepaisant to, kad yra šių laikų statinys, ji visiškai atitinka XVII amžiaus rūmams taikytas proporcijas, puošybą ir standartus. Statant pilį netgi buvo naudojama ta pati statybų technika ir medžiagos.

Senus laikus mėgdžiojančioje pilyje yra dveji didžiuliai liukso apartamentai, keletas apartamentų svečiams, didžiulės priėmimo salės, dvi virtuvės. Čia yra ir povandeninis kambarys, įrengtas po pagrindiniu fontanu – vienintelis toks Europoje, kino teatras ir vyno rūsys.

Sklype įrengti prancūziško stiliaus sodai su medžių labirintais, mažų piramidžių formų apkarpytais krūmais bei fontanas „Apollo“.

Sekite mus "Facebook"!

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.