Politikos mokslų žinovė interjerus visada kuria lyg įsimylėjusi

Kai įrenginėjo savo, iš dviejų į vieną sujungtą butą Giedrė Bacevičiūtė visą vasarą per kiekvieną pietų pertrauką sėsdavo į automobilį ir šiaušdavo ieškoti plytelių, sendintų plytų, grindų dangos. Jos buto rekonstrukcija užtruko daugiau nei dvejus metus.

Balti staliukai, lengvos balto plastiko kėdės, baltos baro kėdės ir ryškiaspalviai pufai gali būti perstumiami ten kur patogiau gerti kavą - kad ir už kavinės ribų.<br>A.Stanevičienės nuotr.
Balti staliukai, lengvos balto plastiko kėdės, baltos baro kėdės ir ryškiaspalviai pufai gali būti perstumiami ten kur patogiau gerti kavą - kad ir už kavinės ribų.<br>A.Stanevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Inga Junčienė

Feb 18, 2014, 9:50 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:54 AM

Ar baigusi tarptautinių santykių ir politikos mokslus, bet dirbanti reklamos srityje Giedrė imtųsi darsyk kurti interjerą? Nedvejodama.

Tad nenuostabu, kad kai Giedrei pasiūlė Mykolo Romerio universitete įrengti  studentams kavinę-skaityklą, ji netvėrė džiaugsmu.

Tačiau jai tuoj pat reikėjo sugalvoti, kaip šiam užsakymui įvykdyti ji ras laiko – juk dalį dienos dirbo? Mamai padėjo mažylis Kipras - tuo metu jam dar nebuvo dvejų metų, tad Giedrė skubiai rado išeitį, grįžo į teisėtas motinystės atostogas. 

32 kvadratinių metrų kavinę-skaityklą M. Romerio universiteto pirmo aukšto foje jai šiek tiek padėjo įrengti bičiulis architektas Darius Rupšys.

„Interjero kūrybos procesas man gal net yra daugiau nei šiaip įdomi veikla - kažkuo tai man primena įsimylėjimo jausmą, kai nuo galvoje besisukančių kuriamų vaizdinių ir kažkokio pakylėto jausmo atrodo, lyg oras virpėtų aplinkui. Nenorėčiau rėžti skambių teiginių apie atrastą pašaukimą, bet manau, šis jausmas yra tikriausias liudininkas to, kad interjerų kūrimu, o gal ir kitokia kūryba, užsiimti man yra prasminga“, - atvirai apie kone aistra virtusią kūrybą sakė Giedrė.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė'13“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt.  Devintus metus portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius ir įdomiausius 2013 metų interjerus.

lrytas.lt skaitytojai gali balsuoti už labiausiai patikusį ir išrinkti Tautos interjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.