Idėja verta milijono: atviras židinys - ant virtuvės stalviršio

Pačiame Oslo centre, senovinio, XIX amžiaus pastato palėpėje butą įsigijęs vyras nutarė pertvarkyti ir padaryti jį panašų į loftą. Sujungus du viršutinius pastato aukštus atsivėrė erdvės. Architektų kompanija „Haptic Architects“ parengė butui išskirtinį trijų dimensijų išplanavimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ieva Mažeikaitė

2014-04-10 15:58, atnaujinta 2018-02-14 18:16

Daugybė langų ir stoglangių būstą dosniai pripildė saulės šviesa.

Taip pat architektai sugalvojo ir savo klientui pasiūlė keletą ypač originalių idėjų - tai atviras židinys virtuvės stalviršio kamputyje bei erdvę į dvi dalis padaliję originalūs peršviečiami laiptai sukurti iš plieninių konstrukcijų.

Buvo siekta sukurti erdvų ir lengvą interjerą, tai atsispindi ir parinktuose balduose - jie puikiai papildo ir susilieja su aplinkos estetika.

Beveik kiekvienas baldas turi itin populiaraus vielinio metalo įvaizdį: krėslai, baro kėdės ir staliukai,- visi dera prie permatomo tipo laiptų. Švariai gyvenamojo kambario erdvei charakterį suteikė patiestas bohemiškas raštuotas kilimas.

Asmeniškai man didžiausią įspūdį palikusi interjero dalis, - tai stikle integruoto veidrodžio pertvara. Kaip gi patogu prie tokio veidrodžio rytais darytis makiažą ...

Dar daugiau interjerų - mūsų paskyroje "Facebook".

Šaltinis:  notapaperhouse.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.