Iš „Ikea“ gaminių nulipdytas butas įvertintas 415 tūkst. litų

Prieškambaris, virtuvė, vonia, svetainė, miegamasis bei vaikų kambarys – 67 kvadratinių metrų butas įrengtas apsilankius tik vienoje Vilniaus parduotuvėje. Kurioje?

Trijų kambarių bute maksimaliai išnaudota erdvė, joje dera funkcionalumas ir estetika, čia nėra nė vieno nereikalingo baldo.<br>L.Garbačausko nuotr.
Trijų kambarių bute maksimaliai išnaudota erdvė, joje dera funkcionalumas ir estetika, čia nėra nė vieno nereikalingo baldo.<br>L.Garbačausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 3:48 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:58 PM

Praėjusių metų vasarą atidaryto prekybos centro „Ikea“ skandinaviško dizaino baldų ir namų apyvokos daiktų funkcionalumas papirko bendrovės „YIT Kausta“ kolektyvą ir jie sugalvojo paprašyti interjero specialistų, kad jie vieną trijų kambarių butą įrengtų apsilankę tik švedų prekybos centre.

Būsto kūrėjų pagrindinė užduotis buvo maksimaliai panaudoti gyvenamąją erdvę, kurioje derėtų funkcionalumas ir estetika ir neliktų nė vieno nereikalingo baldo.

Svetainėje dominuoja šiuo metu tendencingi mėlynos spalvos tonai, miegamajame – itin šilti rusvai pilki atspalviai. Spalvingumu išsiskiria vaikų kambarys. Jame gerai nuteikia pavasarinė žalia spalva, kurią papildo raudoni ir geltoni taikliai parinkti akcentai. Virtuvėje vyrauja funkcionalumas – visa buitinė technika yra įmontuota, o talpių spintelių gausa nudžiugins bet kurią šeimininkę. Šalia miegamojo racionaliai suprojektuota ir įrengta drabužinė.

Šiame bute trūksta tik gyventojų. „Solo City“ gyvenamųjų namų kvartale esančiame trijų kambarių bute jau šiandien gali įsikurti jauna šeima, turinti du mažamečius vaikus.

Butą įsigyti galima už 415 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.