Už 100 milijonų - namas vakarėliams bei linksmybėms

Rūmų kaina yra tiesiog lupikiška – 38,7 milijono JAV dolerių (96,75 mln. litų). Nors už šią sumą pirkėjas gaus ne tik šiuolaikiškų patogumų prabangius rūmus, bet ir didžiulį parką, užveistą pagal imperatoriško kiniško sodo tradicijas. Parke yra ežeras, aplink kurį galima pasivaikščioti specialiai nuteistu taku.

Daugiau nei 1000 kv. metrų rūmai su parku įvertinti beveik 100 milijonų litų.<br>"Hong Kong Sotheby's International Really" nuotr.
Daugiau nei 1000 kv. metrų rūmai su parku įvertinti beveik 100 milijonų litų.<br>"Hong Kong Sotheby's International Really" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2014, 5:29 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:21 AM

Šis įspūdingas daugiau nei 1000 kv. metrų būstas, pavadintas „Šampano namu“ pardavinėjamas Honkonge, skelbia „Business Insaider“ . Pardavėjai tikina, kad tai puiki vieta vakarėliams ir linksmybėms, jis yra su milžiniška virtuve ir keturiomis skirtingomis terasomis.

Kolonijinio stiliaus name yra keturi miegamieji ir keturi vonios kambariai.

Itin prabangi yra taip vadinama „Didžioji atrijaus priėmimo“ salė, kurią supa didžiuliai langai. Salės grindys – marmurinės, o palubėje kabo prabangus krištolinis šviestuvas.

Rūmų koridoriaus gale yra patalpa su fontanu, papuošta graikiško stiliaus kolonomis, o iš oficialaus valgomojo, iškloto mozaikinėmis grindimis, atsiveria vaizdai į kiemą.

Namo viršuje įrengtas pagrindinis miegamasis su terasa ir didžiule drabužine. Šalia jo – vonios kambarys, kuriame yra sauna, vonia ir dušo kabina.

Žinoma, tokiame name yra ir profesionalams skirta virtuvė, kurioje vienu metu gali būti ruošiamas maistas net trims šimtams svečių. Tiesiai iš virtuvės galima patekti į jaukų vidinį kiemą su prieangiais – puikią vietą nemažai šventei surengti.

Šalia pagrindinio namo stovi ir svečių namelis su trimis miegamaisiais apartamentais bei patalpos tarnams.

„Šampano namas“ yra vos 45 minutės kelio nuo Honkongo centro.

Parengė Giedrė Balčiūtė Dar daugiau įspūdingų namų - mūsų "Facebook" paskyroje! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.