Bankininkas su gražuole žmona įsikurs 34 milijonų vertės būste

Bankininkas O.Sarkozy savo mylimajai pasipiršo per atostogas Jamaikoje vasario mėnesį – priklaupė ant kelio ir padovanojo žiedą su deimantais, kurio vertė – apie 80 tūkst. dolerių (apie 200 630 litų). Po tokio poelgio Mary Kate neabejojo – apie šeimą galvojančiai porai reikia keltis į erdvesnį būstą. Tad Holivudo aktorė ir buvusio Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy brolis pardavė savo 390 kv. metrų būstą ir įsigijo kur kas erdvesnį 650 kv. metrų butą Niujorko Tertl Bėjaus (Turtle Bay) rajone.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2014, 2:37 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:39 PM

Dvejus metus susitikinėjanti pora už naujus apartamentus nepagailėjo 13,5 mln. dolerių (apie 33,9 mln. litų).

Ir tikrai yra už ką! Namuose – 5 miegamieji, 2 didelės ir 3 mažesnės vonios, garažas, nuosavas liftas, studija, biblioteka. XX amžiaus pradžioje statytame name yra ir didžiulė veidrodžiais apstatyta pobūvių salė.

Pora dabar turi ir savo sodą su fontanu.

Iš pradžių Mary Kate svarstė apie nuosavą namą – norėjo visiškai pasislėpti nuo pašalinių akių. Tačiau išgirdusi, kad menininkas Davidas Deutschas parduoda savo būstą prabangiame rajone, neatsispyrė jo pasiūlymui.

Aktorė nusiderėjo net tris milijonus dolerių – pradinė būsto kaina buvo 16,5 mln. dolerių (41,4 mln. litų).

Tačiau D.Deutschas nebuvo nuskriaustas – 1997-aisiais jis butą nusipirko už 2,5 mln. dolerių (dabartiniu kursu maždaug už 6,2 mln. litų).

Namas, kuriame yra butas, įsikūręs šalia sodų. Taigi aplink pakanka žalumos ir privatumo.

Ne veltui šiame rajone gyveno aktorė Katharine Hepburn, muzikantai Stephenas Sondheimas, Bobas Dylanas, rašytojas Elwynas Brooksas White’as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.