Trylikos garsių žmonių interjerai - vienoje knygoje

Ką tik pasirodžiusios knygos “Interjero receptai” autorės Birutė Lavickienė ir Lavija Šurnaitė į leidinio pristatymą pakvietė knygos herojus ir artimus savo bičiulius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 7:22 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:31 AM

“Mūsų knygoje net trylika garsių žmonių atvėrė duris į savo privačią gyvenamąją erdvę ir atvirai papasakojo apie savo gyvenimo būdą. Tačiau idomiausia yra tai, jog knygos herojų aplinka yra radikaliai skirtinga”- sakė viena iš autorių Lavija Šurnaitė .

Todėl pristatant leidinį, svečiams pasiūlytas ekperimentas - pasirinkti savo interjero stilių per maisto skonį. Didelėje gelerijos erdvėje buvo sukurti keturi skirtingo stiliaus mini interjerai ir kiekviename iš jų pateikti skirtingai paruošti užkandžiai, pagal pagrindinius maisto skonius- saldu, aštru, rūgštu ir sūru.

Gurmaniškas užkandžių kompozicijas paruošė keturių garsių restoranų “Time”, “1 Dublis”, “Pankolis” ir “Hazienda” šefai. Vienas knygos herojų- Žilvinas Grigaitis tam vakarui tapo elegantišku barmenu ir prie patiekalų priderino baltą, raudoną ir putojantį, vasara dvelkiantį australišką vyną.

Į knygos pristatymą atvykę svečiai galėjo “matuotis” leidinio viršelį ir pasijusti autorių kailyje.

“Figūras tyčia padarėme šiek tiek per dideles, kad svečiai rimtai neįsijaustų į laikiną garbę ir neužimtų tos vietos ilgam. Be to bijojome, kad po vyno ir vaišių jie gali įstrigti mūsų viršelio betone,” - juokavo knygos bendraautorė B.Lavickienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.