“Mūsų knygoje net trylika garsių žmonių atvėrė duris į savo privačią gyvenamąją erdvę ir atvirai papasakojo apie savo gyvenimo būdą. Tačiau idomiausia yra tai, jog knygos herojų aplinka yra radikaliai skirtinga”- sakė viena iš autorių Lavija Šurnaitė .
Todėl pristatant leidinį, svečiams pasiūlytas ekperimentas - pasirinkti savo interjero stilių per maisto skonį. Didelėje gelerijos erdvėje buvo sukurti keturi skirtingo stiliaus mini interjerai ir kiekviename iš jų pateikti skirtingai paruošti užkandžiai, pagal pagrindinius maisto skonius- saldu, aštru, rūgštu ir sūru.
Gurmaniškas užkandžių kompozicijas paruošė keturių garsių restoranų “Time”, “1 Dublis”, “Pankolis” ir “Hazienda” šefai. Vienas knygos herojų- Žilvinas Grigaitis tam vakarui tapo elegantišku barmenu ir prie patiekalų priderino baltą, raudoną ir putojantį, vasara dvelkiantį australišką vyną.
Į knygos pristatymą atvykę svečiai galėjo “matuotis” leidinio viršelį ir pasijusti autorių kailyje.
“Figūras tyčia padarėme šiek tiek per dideles, kad svečiai rimtai neįsijaustų į laikiną garbę ir neužimtų tos vietos ilgam. Be to bijojome, kad po vyno ir vaišių jie gali įstrigti mūsų viršelio betone,” - juokavo knygos bendraautorė B.Lavickienė.