Kada būtina ant žemės patiestą čiužinį keisti į patogią lovą?

Jeigu jums per trisdešimt metų, atitinkamai turėtų atrodyti ir jūsų namai. Juk trisdešimtmečiai jau žino, ko nori iš gyvenimo. Dažnai tai  šeimas sukūrę ir pelnę profesinį pripažinimą žmonės.

Žurnalas „Elle Decor“ pirmiausia jiems pataria atsisakyti pigių vonios aksesuarų, plastikinių indų, laikinų baldų, nekaip atrodančių patalynės ir rankšluosčių, neįrėmintų paveikslų ar plakatų, o ant grindų patiesiamą čiužinį jau reikėtų keisti į patogią ir gražią lovą.<br>123 rf nuotr.
Žurnalas „Elle Decor“ pirmiausia jiems pataria atsisakyti pigių vonios aksesuarų, plastikinių indų, laikinų baldų, nekaip atrodančių patalynės ir rankšluosčių, neįrėmintų paveikslų ar plakatų, o ant grindų patiesiamą čiužinį jau reikėtų keisti į patogią ir gražią lovą.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 1:37 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 1:37 AM

Kaip turėtų atrodyti trisdešimtmečių būstas? Žurnalas „Elle Decor“ pirmiausia jiems pataria atsisakyti pigių vonios aksesuarų, plastikinių indų, laikinų baldų, nekaip atrodančių patalynės ir rankšluosčių, neįrėmintų paveikslų ar plakatų, o ant grindų patiesiamą čiužinį jau reikėtų keisti  į patogią ir gražią lovą.

Dešimt dalykų, kurie turėtų atsirasti trisdešimtmečio namuose.

1. Meno kūriniai.

„Menas lieka su jumis visą gyvenimą, o kiekvienas įsigytas kūrinys ką nors primena. Pradėkite kolekcionuoti meno kūrinius dar būdami jauni. Tai nebūtinai brangūs dalykai. Jie tiesiog turi būti jums svarbūs“, – patarė interjero dizaineris Toddas Nickey.

2. Jus atspindinti knygų lentyna.

Knygų lentyna gali būti ta vieta, kuri demonstruoja tai, kas labiausiai jus ir jūsų gyvenimo būdą. 

3. Priderinti rankšluosčiai.

Nusipirkite mažiausiai du rinkinius dailių rankšluosčių, kuriuos naudosit patys ir pasiūlysite savo svečiams.

4. Kambarinis  augalas.

„Negi jei nuomojatės būstą, pastatę jame mėgstamą augalą nesijausite taip, tarsi gyventumėte čia laikinai“, – teigė dizaineris Grantas K.Gibsonas, rekomenduojantis išsirinkti kokį nors aukštą augalą, kuris būtų ryškesnis už daugybę kitų smulkesnių namus puošiančių gėlių.

5. Padori lova.

G.K.Gibsonas siūlo trisdešimtmečiams nepagailėti pinigų gerai lovai su  įdomiu galvūgaliu ir patogiu čiužiniu.

6. Kolekcija.

„Pradėkite ką nors kolekcionuoti dar būdami jauni, – pataria dizainerė Sara Story. – Puiku, jei kolekciją sudaro kelionių suvenyrai.

7. Dailesni vonios aksesuarai.

Pigiomis plastmasinėmis muilinės ir dantų šepetėlių laikikliai  dera jauniklių namuose. Tačiau trisdešimtmečiams reikia nusipirkite  kokybiškesnius aksesuarus.

8. Graži žvakė.

Anot G.K.Gibsono, graži žvakė kambariui suteikia asmeniškumo, o jeigu ji ir kvepia, tai pripildo jūsų namus nuostabaus aromato. 

9. Du staliukai prie lovos.

Staliukai iš abiejų lovos pusių tarsi suteikia kambariui pusiausvyros  - taip teigia fengšui specialistai. Taip pat - tai darnumo ir solidumo simbolis.

10. Prabangus užtiesalas.

Geras užtiesalas, anot G.K.Gibsono, yra puiki investicija. Tai suteikia jūsų sofai ar foteliui užbaigtumo įspūdį, net jeigu šie baldai jūsų namuose stovi laikinai.

Daugiau patarimų - "Facebook"!

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.