Kam Lady Gagai naujuose namuose reikia 12 vonios kambarių?

24 mln. JAV dolerių – tiek ekstravagantiškoji popmuzikos atlikėja Lady Gaga (28 m.) atseikės už savo naujuosius namus Kalifornijoje. Pasak šaltinių, būtent čia atlikėja suks savo meilės lizdelį su mylimuoju Tayloru Kinney (33 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Naujieji Lady Gagos namai.
Naujieji Lady Gagos namai.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Oct 28, 2014, 6:35 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 8:55 AM

Anksčiau 6 arų valdos priklausė buvusiam kino studijos „Warner Bros“ generaliniam direktoriui Danui Romanelli, kuris, padedamas architekto Steve’o Giannetti, sukūrė jaukią namų oazę, įkvėptą idiliškos Prancūzijos Rivjeros architektūros.

Įspūdingame name yra net 5 miegamieji ir 12 vonios kambarių. Kaip ir priklauso turtuoliams, neapsieita ir be namų kino teatro, sporto salės ir net žaidimų automatų kambario.

Pro langus atsiveria dieviški vaizdai: Santa Monikos kalnai ir Ramusis vandenynas. Valdose gausu žalumos: driekiasi alyvmedžiai ir levandų išmargintos pievos. O štai netoliese – ir įžymusis Malibu Zumos paplūdimys.

Kad ir kaip ramiai ir romantiškai visa tai skambėtų, neapsigaukite – vakarėlių šiuose namuose tikrai netrūks. Dainininkės svečiai galės plūduriuoti šildomame baseine su jūros vandeniu, atsipalaiduoti sūkurinėje vonioje ar apsilankyti gardžiausių gėrimų pilname vyno rūsyje.

Kokių pramogų dar gali tikėtis Lady Gagos bičiuliai?

Name yra autentiškas praėjusio amžiaus 7-ąjį dešimtmetį primenantis boulingo kambarys. Jame – net dvi aikštelės, o štai lauke – aikštynas norintiems pažaisti rutulinį (petankę). Valdose taip pati yra arklidės ir specialūs takai jodinėti.

Tikima, kad naujuose namuose Lady Gaga apsigyvens su savo mylimuoju T.Kinney. Popmuzikos sensacija visai neseniai viešai prabilo apie savo mylimąjį: „Žinote, mane beprotiškai džiugina tai, jog Tayloras mane taip stipriai myli. Jis palaiko kiekvieną mano žingsnį.

Tayloras negali sutramdyti ašarų, kai dainuoju scenoje, ir man tai yra be galo svarbu. Svarbiausia, kad jo neglumina mano apdarai!“ – viename interviu teigė populiarioji atlikėja.

Parengė Kristina Solomnikova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.